Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Επίσκεψη Α. Ξανθού σε κοινωνικές δομές και μονάδες Υγείας του Ρεθύμνου

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Επίσκεψη με την ευκαιρία των εορτών πραγματοποίησε την Τρίτη 31/12/2019 σε κοινωνικές δομές και μονάδες Υγείας του Ρεθύμνου ο Βουλευτής Ρεθύμνου και Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός. Συνοδευόμενος από τον συντονιστή της ΝΕ Ρεθύμνου και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βλαστό, το μέλος της ΝΕ (και υποψήφια στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές) Χρυσούλα Μανουσάκη, καθώς και άλλα μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ξανθός επισκέφθηκε αρχικά το Γηροκομείο Ρεθύμνου όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό και τους φιλοξενούμενους του Ιδρύματος.

H εορταστική επίσκεψη συνεχίστηκε στο Α’ ΚΑΠΗ του Δήμου Ρεθύμνου, στην Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ), στη Διεύθυνση Υγείας-Πρόνοιας και στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ολοκληρώνοντας τις επισκέψεις αυτές ο κ. Ξανθός δήλωσε: «Οι γιορτινές μέρες αποκτούν ουσιαστικό νόημα όταν εμπεριέχουν ενσυναίσθηση, αγάπη, αλληλεγγύη, κοινωνική προσφορά. Είναι πολύ σημαντικό ότι οι κοινωνικές δομές και οι υπηρεσίες του ΕΣΥ εξακολουθούν να υπηρετούν αυτές τις αξίες και να υποστηρίζουν την κοινωνική συνοχή και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων, χάρις στο φιλότιμο των εργαζομένων και στην ενίσχυση τους με επιπλέον πόρους που έγινε τα προηγούμενα δύσκολα χρόνια. Αυτό που χρειαζόμαστε στη νέα εποχή, μετά την έξοδο από την κρίση και τη δημοσιονομική επιτροπεία, είναι ένα πιο «απλόχερο» Κοινωνικό Κράτος που να μπορεί να καλύψει αξιόπιστα τις αυξημένες κοινωνικές ανάγκες. Χρειαζόμαστε λιγότερη λιτότητα, μείωση των ανισοτήτων, ενίσχυση των συλλογικών αγαθών, διεύρυνση της στρατηγικής της καθολικής κάλυψης υγείας, περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα. Αυτές είναι οι κρίσιμες προϋποθέσεις για την κοινωνική ασφάλεια, τη δίκαιη ανάπτυξη και την ευημερία όλων των πολιτών. Γιατί κοινωνίες με φτώχεια, ανισότητα και αδικία δεν είναι κοινωνίες ασφαλείς».

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap