Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Δημοσιεύτηκε

στις

ΤΕΒΑ
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης και η η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς  Δρ. Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ενημερώνουν τους δικαιούχους του προγράμματος  ΤΕΒΑ  του Δήμου Ρεθύμνης, ότι θα πραγματοποιηθεί  διανομή ειδών κρεοπωλείου ( αρνί, χοιρινό, κοτόπουλο, αυγά).

Σε εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τη διασπορά του ιού,  η διανομή θα πραγματοποιηθεί τμηματικά την ερχόμενη  Δευτέρα 28 Ιουνίου και την Τρίτη 29 Ιουνίου  2021,  από τις 9.30 το πρωϊ έως τη μία και μισή το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου – περιοχή Μασταμπά).

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με προσωπικά sms  για την ακριβή ημέρα και ώρα που θα μπορούν να παραλάβουν τα τρόφιμα.  Ωστόσο, για κάθε πληροφορία μπορούν  ν’ απευθύνονται στο τηλ:  28310 52191.

Κατά τη διανομή θα τηρηθούν απαρέγκλιτα όλα τα ενδεδειγμένα υγειονομικά μέτρα τόσο από τους εργαζόμενους όσο και από τους ωφελούμενους ( μάσκα, γάντια, τήρηση  αποστάσεων ασφάλειας)  .

Σημειώνεται ότι επειδή η διανομή θα γίνει με ηλεκτρονική υπογραφή,  οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή ΑΜΚΑ ή εξουσιοδότηση αν δεν προσέλθουν οι ίδιοι για την παραλαβή των ειδών.

ΤΕΒΑ
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap