Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

«Αρμένεια 2022»: Επιστρέφει μια από τις παλαιότερες πολιτιστικές-αθλητικές δράσεις του Ρεθύμνου!

Δημοσιεύτηκε

στις

Αρμένεια 2022
Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis
43 Shares

O Όμιλος Φιλάθλων Αρμένων(Ο.Φ.Α), ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμένων και η Εθελοντική Ομάδα Γυναικών Αρμένων με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης -Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και του Δήμου Ρεθύμνου-Τμήμα Αθλητισμού προκηρύσσει τις Αθλητικές-Πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΑΡΜΕΝΕΙΑ 2022». 

Οι εκδηλώσεις «ΑΡΜΕΝΕΙΑ» είναι από τις παλαιότερες πολιτιστικές-αθλητικές δράσεις που γίνονται στον νομό Ρεθύμνου αφού φέτος «κλείνουν» τα 38α χρόνια ζωή τους, με την πρώτη χρονιά πραγματοποίησης τους να είναι το έτος 1984!

Την φετινή χρονιά οι εκδηλώσεις είναι αρκετά αναβαθμισμένες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια με πλούσιο πρόγραμμα αθλητικό αλλά και πολιτιστικό για όλες τις ηλικίες(άνδρες- γυναίκες, αγόρια-κορίτσια). Τα «δρώμενα» στους Αρμένους για πρώτη φορά θα είναι διάρκειας 5 ημερών….  Το πενταήμερο αυτό των εκδηλώσεων έχουν σαν στόχο την αναβίωση των αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων του παρελθόντος, σε συνδυασμό με την παρακίνηση για άθληση,  ψυχαγωγία και διασκέδαση στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες της περιοχής των Αρμένων όλων των ηλικιών…

Η συμμετοχή για όλους τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Επιπλέον θα προσφερθούν μετάλλια, αναμνηστικά μπλουζάκια, ειδικές βραβεύσεις σε κάποιες κατηγορίες και κέρασμα σε όλους.

Η εκκίνηση των εκδηλώσεων θα δοθεί από τον προαύλιο χώρο του γηπέδου Αρμένων την Τρίτη 2 Αυγούστου με ψυχαγωγική παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Μάγο «Magicris» με δωρεάν είσοδο για όλους. Την Τετάρτη 3 Αυγούστου στην πλατεία των Αρμένων θα γίνει «Έκθεση» παλαιών ποδηλάτων αντίκα και «Ποδηλατοβόλτα» για μικρούς και μεγάλους απόστασης 6,300m. Την σκυτάλη παίρνει ο «Αρμένειος Δρόμος» απόστασης 5,000m  όπου ο κάθε συμμετέχοντας θα μπορεί να τον διανύσει με τον δικό του τρόπο και ρυθμό(τρέχοντας, βαδίζοντας ή περπατώντας) και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 Αυγούστου με επίκεντρο(εκκίνηση-τερματισμός) το γήπεδο Αρμένων. Αμέσως μετά εντός του γηπέδου θα διεξαχθούν «Αγώνες Στίβου» & «Τσουβαλοδρομίες» για όλους. Την Παρασκευή 5 Αυγούστου ακολουθεί ο καθιερωμένος ποδοσφαιρικός αγώνας «Παλαιμάχων-Νέων» στο γήπεδο Αρμένων. Και τέλος το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 στον ίδιο χώρο το πολιτιστικό-αθλητικό πενταήμερο κλείνει με «Κρητικό πανηγύρι» με το συγκρότημα του Βαγγέλη Κιμιωνή. Αναλυτικά οι εκδηλώσεις θα έχουν ως εξής: 

 

  • ΤΡΙΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(Γήπεδο Αρμένων) ΣΤΙΣ 21:00 ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΟ MAGICRIS

 

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(Πλατεία Αρμένων) ) ΣΤΙΣ 19:00Α. ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ  ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ(Αντίκα) Β. ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΑΡΜΕΝΩΝ 6.300 m

  • ΠΕΜΠΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (Γήπεδο Αρμένων) ΣΤΙΣ 19:00 Α. ΑΡΜΕΝΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 5,000m ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ-ΤΣΟΥΒΑΛΟΔΡΟΜΙΕΣ 

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(Γήπεδο Αρμένων)  ΣΤΙΣ 19:00 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ-ΝΕΩΝ

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(Γήπεδο Αρμένων) ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΙΜΙΩΝΗ

 

Υπεύθυνος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων(Τρίτη 2 & Σάββατο 6 Αυγ.):  Κος Γεώργιος Ε. Δρουδάκης Κιν. 6977587906.

Υπεύθυνος Αθλητικών Εκδηλώσεων(Τετάρτη 3 & Πέμπτη 4 Αυγ.):  Κος Ναπολέων Σκουλούδης Κιν. 6975907754.

Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Αγώνα Παλαιμάχων-Νέων(Παρασκευή 5 Αυγ.):  Κος Γιάννης Ε. Γυπαράκης Κιν. 6977697838.

Οι δηλώσεις συμμετοχής-εγγραφές μόνο για τον «Αρμένειο Δρόμο» 5.000m θα γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Υγείας Ρεθύμνου sdyr.gr στον σύνδεσμο https://sdyr.gr/event/armeneios-dromos-5000m/. Για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις αλλά και τον «Αρμένειο Δρόμο» 5.000m θα μπορεί να γίνει σε όλα τα καταστήματα(Φούρνο, Πρατήρια Καυσίμων, Σούπερ Μάρκετ,Ταβέρνες)της περιοχής των Αρμένων  συμπληρώνοντας και υπογράφοντας την δήλωση συμμετοχής ή στο Εmail:ofarmenon@gmail.com αποστέλλοντας συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την Δήλωση Συμμετοχής. Επίσης και την ημέρα της εκδήλωσης θα γίνονται δεκτές δηλώσεις αλλά μια ώρα πριν την εκκίνηση στην γραμματεία του αγώνα.

Αρμένεια 2022
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap