Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Έζησαν ονειρεμένες διακοπές α λα… Baywatch στην Κρήτη! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Κρήτη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ήθελαν χρόνια, το σχεδίαζαν μήνες, αλλά τελικά κατέφεραν να ζήσουν όλες τις στιγμές που ονειρεύονταν κατά την διάρκεια του Χειμώνα. Μία παρέα Άγγλων είχε καιρό ξεχωρίσει την Κρήτη ανάμεσα σε τόσους άλλους προορισμούς και με όσα βλέπουμε να απόλαυσε στο παρακάτω βίντεο, πολύ καλά έκαναν.

Οι άκρως εντυπωσιακές παραλίες, οι ατέλειωτες αμουδιές και οι γνωστές σε όλο το κόσμο λιμνοθάλασσες πρόσφερουν το κατάληλο τοπίο για χαλάρωση και αυθεντική αναζωογόνηση…

Ο Jack λοιπόν είχε υποσχεθεί στην φίλη του πως αυτό το καλοκαίρι θα βρουν το χρόνο για διακοπές στην Κρήτη και θα ζήσουν τις δικές τους στιγμές “baywatch” στις πιο όμορφες παραλίες του νησιού. Το απέραντο γαλάζιο, τα γραφικά χωριά και το σπάνιας ομορφιάς τοπίο στο Μπάλο θα τους μείνουν σίγουρα αξέχαστα.

Εικόνες που οπωσδήποτε ήθελα να κρατήσουν για πάντα ζωντανές και για το λόγο αυτό έκαναν το ταξίδι τους μια σύντομο μα αντυπωσιακό βίντεο. Τα εναέρια πλάνα από drone απογειώνουν τις αισθήσεις και μας κάνουν να ζηλεύουμε που δεν μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά τις παραλίες της Κρήτης!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσαν στο youtube κανάλι του και απολαύστε:

 

Κρήτη
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap