Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Ηράκλειο: Σούπερ βίντεο μας αποκαλύπτει το επιβλητικό Μαρτσαλιώτικο Φαράγγι

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα Αστερούσια Όρη του Νομού Ηρακλείου μπορεί κάποιος να ανακαλύψει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό μέρος. Δεν είναι άλλο από το Μαρτσαλιώτικο Φαράγγι που συγκεντρώνει τα νερά από την ευρύτερη περιοχή της Αγκινάρας και τα οδηγεί στην σπάνιας ομορφιάς παραλία του Μάρτσαλου.

Εκεί, ο πεζοπόρος επισκέπτης θα αφεθεί στην μεσογειακή ομορφιά του τοπίου, την απόλυτη ηρεμία και τα ιστορικά κτίσματα. Ακόμη, θα συναντήσει αρκετές συστάδες φοινικόδεντρων που προσθέτουν μια εξωτική πινελιά στο φαράγγι…

Την πεζοπορία 2 χιλιομέτρων απόλαυσε πριν λίγες εβδομάδες ένας κρητικός κινηματογραφιστής που μας χάρισε ένα σούπερ βίντεο με όλες τις εικόνες και τα πλάνα που κατέγραψε στην κάμερα και το drone του. Ξεκινώντας από την αρχή του μονοπατιού κοντά στην ιστορική μονή οδηγήτριας, φθάνει στο σπηλαιώδη ναό της Παναγίας της Μαρτσαλιανής, ο οποίος χρονολογείται από τα πρώτα χριστιανικά χρόνια και πιστεύεται ότι λειτούργησε ως κατακόμβη όπου κατέφευγαν οι χριστιανοί για να γλιτώσουν από τους διωγμούς των εκάστοτε κατακτητών.

Στην συνέχεια, μέσα από την κοίτη του φαραγγιού καταλήγει στην παραλία του Μάρτσαλου όπου τα πλάνα πραγματικά μας προκαλούν όλους να επιχειρήσουμε την υπέροχη αυτή διαδρομή.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι cretedrone360:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap