Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Τα λόγια του Μανώλη Κονταρού είναι ένα σπουδαίο μάθημα για όλους μας | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Ένα από τα πιο τρανταχτά παραδείγματα ανθρώπου που γνώρισε ανυπέρβλητες δυσκολίες του κι εν τούτοις δεν το έβαλε κάτω, παρά αγωνίστηκε πεισματικά για να συνεχίσει να απολαμβάνει το υπέρτατο δώρο της Ζωής, είναι ο Μανώλης Κονταρός.
Ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της σύγχρονης Κρητικής μουσικής, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός μέσα και έξω από το νησί, σε πρόσφατη τηλεοπτική του παρουσία, μίλησε με λόγια καρδιάς, με λόγια απλά, απόσταγμα των όσων έχει βιώσει ο ίδιος στο πετσί του, προτροπές προς όλους εμάς για να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες τώρα που η κανονικότητά μας έχει διασαλευθεί.
«Δεν νιώθω ότι υστερώ σε κάτι και ας με πηγαίνουν με καροτσάκι στα γλέντια. Νιώθω το ίδιο δυνατός και το ίδιο λειτουργικός όπως όλοι οι άνθρωποι. Κι επειδή έχω περάσει πολλά, τώρα που διανύουμε τη δύσκολη εποχή της πανδημίας, το μόνο πράγμα που λέω είναι να έχουμε την υγειά μας και αν έχουμε την υγειά μας τα έχουμε όλα. Να είμαστε υγιείς, και ιδιαίτερα να είμαστε υγιείς στο μυαλό», σημείωσε ο χαρακτηριστικά ο Μανώλης Κονταρός.
Δείτε βίντεο με το απόσπασμα της συνέντευξης:
 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap