Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Πανέμορφη Κρητικοπούλα ξεσήκωνει τη Μελβούρνη με τον Μαλεβιζιώτη της! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Το Μάιο του 2018 ο Λαογραφικός Όμιλος Τζανιδάκη παρευρέθηκε στη Μελβούρνη ως προσκεκλημένος της Παγκρητίου Ενώσεως Μελβούρνης στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την 77η επέτειο από τη μάχη της Κρήτης.

Η διδασκαλία χορού αποτέλεσε μια ξεχωριστή εμπειρία για τους μαθητές τόσο του Λαογραφικού Ομίλου Τζανιδάκη όσο και της Παγκρητίου Ενώσεως Μελβούρνης.

 

 

Οι χοροδιδάσκαλοι του Λαογραφικού Ομίλου Τζανιδάκη, Όλγα Κωστάκη και Χρήστος Τζανιδάκης, πραγματοποίησαν σεμινάρια κρητικών χορών και της ιστορίας αυτών στο κτίριο της Ελληνικής κοινότητας στο κέντρο της Μελβούρνης.

 

 

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η Όλγα Κωστάκη, χοροδιδάσκαλος του Λαογραφικού Ομίλου Τζανιδάκη, η οποία ξεσήκωσε με τις χορευτικές της ικανότητες στο μαλεβιζιώτη.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο που ακολουθεί και κάνει το γύρο του διαδικτύου:

 

https://www.facebook.com/christos.tzanidakis.3/videos/10216413352433784/?__xts__[0]=68.ARDphWKO5_NBBr74pW54zf7aGzm0MwyngkJiui5GJ_jJzdtDsvq8MfruK7AnfW0uSxM_8IOBC0MIkS84WtZxPDYkAKxTkP21DUVmIuwaflPJiQuj0JxAD7GB_XbXbfiDJjHkkE1AJGOaK7bPLho6XZ_ZYWRzDwIwKGuQkb6jSFuVLU1cucUDHn99SSD26YRaD-N32PrzelOyvXCl81E1zIIt8WCJ_GmE6GYUQPYNqXheaERsuYGdG4mPSTCksWF4dz8DgAaFxCExgXrWXMiLqYGH4ivDcCooPh-zksZbG7HK&__tn__=-R

 

Τέλος, ξεχώρισαν οι εξής μαντιναδες του μαντιναδολόγου, Κωστή Κοντογιάννη:

“Είναι μεγάλη απόφαση να’ρθεις σ’ αυτόν τον τόπο, μα η καρδιά δε σκέφτεται απόσταση και κόπο.”

“Οι Αυστραλοί κι οι Κρητικοί δώσαν μαζί αγώνες κι οι μάχες τους γράφτηκανε και μείναν στους αιώνες.”

“Πάντα τση Κρήτης η ψυχή αδούλωτη θα μείνει, όσο για την παράδοση θα δείχνουμε ευθυνη.”

 

 

Το ραντεβού του Λαογραφικού Ομίλου Τζανιδάκη με την Παγκρήτιο Ένωση Μελβούρνης ανανεώθηκε για τον Ιούλιο του 2019 στην Κρήτη. Πάντα επιτυχίες και να κρατάτε ζωντανή την παράδοση σε όλα τα άκρη της γης.”

 

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap