Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Φιλότιμος αγρότης έσωσε δηλητηριασμένο γύπα! | ΦΩΤΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

γύπα

Ένα περίεργο περιστατικό που θα το θυμάται για καιρό συνέβη την Παρασκευή 1η του Νοέμβρη σε έναν κάτοικο του Ορεινού. Όταν άκουσε τον σκύλο του να γαβγίζει δεν μπορούσε να πιστέψει τι θα έβλεπε μπροστά του. Ένας γύπας ήταν στο έδαφος αρκετά αδύναμος ώστε να μη μπορεί να πετάξει.

Ο κ. Παντελής Σαρικλάκης όπως δήλωσε στο Ράδιο Λασίθι μαζί με έναν φίλο του πλησίασαν με αρκετή προσοχή το αρπακτικό πτηνό στην αρχή για να το παρατηρήσουν όμως στην συνέχεια κατάλαβαν πως ήταν άρρωστο.

Με ένα τσουβάλι κατάφεραν να το πιάσουν και να το μεταφέρουν από την τοποθεσία που το βρήκαν σε Κτηνίατρο της περιοχής για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες μιας και διαπιστώθηκε πως είχε φάει κάτι δηλητηριασμένο.

Αυτή τη στιγμή ο γύπας βρίσκεται στα Χανιά για να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση του και στην συνέχεια θα επιστρέψει για να ελευθερωθεί στο Ορεινό.

Ο κ. Σαρικλάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως όταν επιστρέψει το αρπακτικό για να το αφήσουν ελεύθερο θα του δώσει το όνομα του χωριού του δηλαδή «Ορεινός» μιας και όπως τον ενημέρωσαν ήταν αρσενικός.


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ