ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Βαθιά η θλίψη στα Ανώγεια για τον θανάσιμο τραυματισμό του πρώην αστυνομικού
Στο πένθος έχουν βυθιστεί τα Ανώγεια από τον τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα του 65χρονου Χαράλαμπου Σκουλά, πρώην αστυνομικού, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας παρασύρθηκε από διερχόμενο αγροτικό φορτηγάκι στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.
Ο άτυχος 65χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο να ταξιδέψει με το πλοίο, είχε μεταβεί σε σημείο της παραλιακής για να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του. Ενώ κινούνταν πεζός στον δρόμο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρασύρθηκε από το όχημα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Τραγική λεπτομέρεια, το γεγονός ότι η σύζυγός του είχε ήδη επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής και τον περίμενε να επιστρέψει.
Όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, η θανατηφόρα παράσυρση σημειώθηκε στην είσοδο του λιμανιού στο Ηράκλειο και παρά την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, ο 65χρονος υπέκυψε.
Ο Χαράλαμπος Σκουλάς, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Ανώγεια, ήταν συνταξιούχος αστυνομικός και τα τελευταία χρόνια η οικογένειά του διατηρούσε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Γάζι του Δήμου Μαλεβιζίου. Σύμφωνα με το anogi.gr, πολλοί ήταν οι συγχωριανοί του Χαράλαμπου Σκουλά που μετέβησαν το βράδυ της Τρίτης στο ΠΑΓΝΗ όπου βρισκόταν η σορός του άτυχου άνδρα, θέλοντας να συμπαρασταθούν στη σύζυγο και τα παιδιά του.
Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος.
Πηγή: cretalive

-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Νοσταλγικό βίντεο μας «ταξιδεύει» στο Ρέθυμνο του 1970!
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Το δεντρόσπιτο στο Ρέθυμνο με μπαρ, υδρομασάζ και βεράντα που ξετρελαίνει τους τουρίστες!
-
Ρέθυμνο1 ημέρα πριν
Ο Ρεθυμνιώτης τραγουδιστής Παύλος Μελής Καλλιτσουνάκης ξεκίνησε δυναμικά το 2023!
-
XANIA2 ημέρες πριν
Κρήτη: «Κύμα» συμπαράστασης για τον αγαπητό «Ντόντο»!