Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Η δωρεά του Λεμπιδάκη, τι λέει η ΕΛΑΣ και η γραφειοκρατία

Δημοσιεύτηκε

στιςΗ ηγεσία απαντά ότι προσπαθεί να ξεμπλοκάρει τη διαδικασία

Το αποκλειστικό δημοσίευμα του cretalive για την τύχη της δωρεάς Λεμπιδάκη προκάλεσε αίσθηση και συζητήθηκε εντόνως και στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ… λογικό είναι!

Η θέση της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως μεταφέρθηκε στο Cretalive από κορυφαίο αξιωματικό είναι πως δεν υπάρχει θέμα με τη δωρεά, πως αναζητούν τρόπους να ξεμπλοκάρουν τη γραφειοκρατική διαδικασία αλλά και τα εμπόδια που υπάρχουν από το δημόσιο λογιστικό, δεν υπάρχει καμιά σκιά στην υπόθεση και πως είναι θέμα χρόνου να αγοραστούν τα οχήματα και το υλικό για την αστυνομία της Κρήτης.

Το Cretalive δεν έχει καθόλου λόγο να μην δεχτεί τη θέση της αστυνομίας παρά το γεγονός πως ξέρει πως η αποκάλυψη που έκανε ήταν στη διάσταση που την έδωσε, αλλά κυρίως επειδή το δημοσίευμα ήθελε να “ξεμπλοκάρει” μια διαδικασία και μέσω της δημοσίευσης, να βοηθήσει να γίνει η δουλειά, όπως λέμε εδώ στην Κρήτη!

Αν τα κατάφερε να “σπρώξει” μια διαδικασία, αυτός είναι ο ρόλος του και θα είμαστε πρώτοι, μόλις παρουσιαστούν τα αυτοκίνητα και η υλικοτεχνική υποδομή που θα αγοραστούν για την αστυνομία του νησιού, να τα προβάλουμε και να αποδώσουμε τα εύσημα.

Μέχρι τότε όμως θα είμαστε εδώ, αναμένοντας και παρακολουθώντας την εξέλιξη και την πορεία της υπόθεσης

Πηγή: cretalive.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap