Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Φρεγάτα «ΛΗΜΝΟΣ»: Η συγκινητική κίνηση Κρητικών προς το πλήρωμα | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Απρόσμενους επισκέπτες είχαν φρεγάτες του πολεμικού μας ναυτικού κατά την διάρκεια περιπολίας στο Λιβυκό πέλαγος ανοικτά του Μύρτου στην Ιεράπετρα.

Οι Κρητικοί, φιλόξενοι στην στεριά και στη θάλασσα, γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την αφοσίωση των πληρωμάτων στη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων μας συγκέντρωσαν τρόφιμα και προϊόντα, επιστρατεύοντας κάθε πλωτό μέσο προκείμενου να τα μεταφέρουν στα πολεμικά μας πλοία.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, κάτοικοι και επιχειρηματίες μόλις έμαθαν ότι η φρεγάτα Λήμνος είναι στα ανοιχτά της Ιεράπετρας, συγκέντρωσαν μέσα σε δύο ώρες τεράστιες ποσότητες προμηθειών, ζεστού φαγητούκαι φρούτων.

 

 

 

Στη συνέχεια, ιδιωτικά σκάφη σε συνεννόηση με το Λιμενικό, τα μετέφεραν στις φρεγάτες, προκαλώντας τη συγκίνηση των πληρωμάτων.

«Ήταν το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η τοπική κοινότητα» δήλωσε ο Αλέξανδρος Παντελάκης, πρόεδρος του Μύρτου Ιεράπετρας.

Ενθουσιασμένο και συγκινημένο το πλήρωμα της φρεγάτας υποδέχτηκε αυτό το ξαφνικό δώρο, δίνοντάς τους κουράγιο στο σημαντικό έργο διαφύλαξης της ελευθερίας μας.

«Τους ευχαριστούμε που στέκονται εκεί και να ξέρουν ό,τι χρειστεί από γη, από αέρος θα έρθει δίπλα τους.»

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap