Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Φαρμακοποιός στην Κρήτη εξυπηρετεί τους πελάτες από το… φινιστρίνι! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Φαρμακοποιός
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Οι καιροί μπορεί να μην είναι πονηροί, αλλά είναι σίγουρα…περίεργοι!

Κι αυτό διότι ο κοροναϊός έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και τα μέτρα προφύλαξης ενάντια στην εξάπλωση του εκτείνονται από τις πρωτοφανείς -και ορθές να συμπληρώσουμε- κυβερνητικές αποφάσεις, έως τα ατομικά μέτρα ασφαλείας που οφείλει να τηρεί κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά.

Σε αυτή τη λογική κινείται και η απόφαση μιας φαρμακοποιού στις Μοίρες Ηρακλείου, η οποία προσέχει για να… μην έχει (κοροναϊό).

Η συνειδητοποιημένη φαρμακοποιός, αποφάσισε να κρατήσει κλειστές τις πόρτες του φαρμακείου και αντ’ αυτού φροντίζει να εξυπηρετεί τους πελάτες της μέσα από το ειδικό… φινιστρίνι!

Με αυτόν τον τρόπο, μειώνει κατά πολύ τις πιθανότητες εξάπλωσης ενός ενδεχόμενου κρούσματος και από ότι φαίνεται οι πελάτες της δείχνουν να κατανοούν πλήρως την απόφασή της.

Το θέμα το ανέδειξε η γνωστή σελίδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, της οποίας το μήνυμα ακολουθεί:

«Στις ανάγκες του κοροναϊού αναγκάστηκε να προσαρμοστεί φαρμακοποιός των Μοιρών για να προστατέψει το προσωπικό αλλά και τους πελάτες του.

Το ειδικό παραθυράκι που δημιούργησε παλαιότερα στη βιτρίνα του Φαρμακείου βρίσκεται σε πλήρη χρήση, καθώς οι πελάτες πλέον δίνουν και παίρνουν την παραγγελία μόνο από αυτό…

Μπράβο στην φαρμακοποιό για την αξιέπαινη πρωτοβουλία της!»

Φαρμακοποιός
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap