Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Απίστευτη ρατσιστική επίθεση δέχθηκε ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης που έγινε γνωστός και αγαπητός στο πανελλήνιο, από τον ρόλο του «Ντόντου» στο σήριαλ του Θοδωρή Παπαδουλάκη στο Mega «Κομάντα και Δράκοι», ως Άτομο με Αναπηρία, επιδεικνύει αξιοθαύμαστη κοινωνική δραστηριότητα.

Μάλιστα ως αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σούδας, συμμετέχει και στην οργανωτική επιτροπή του φετινού Χανιώτικου Καρναβαλιού, ενώ είναι και ένας από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας chaniaships.com

Επιπλέον, μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ απασχολείται και σε επιχείρηση χαρτικών ειδών στο κέντρο της πόλης των Χανίων εξυπηρετώντας τους πελάτες του καταστήματος με άψογο τρόπο.

Μόνο που ούτε ο ίδιος δεν θα περίμενε αυτό το οποίο συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, όταν μια γυναίκα μπήκε στο κατάστημα και ο Λευτέρης προθυμοποιήθηκε να την εξυπηρετήσει.

Όπως καταγγέλλει η αδελφή του, η εν λόγω γυναίκα όχι μόνο αρνήθηκε να την εξυπηρετήσει αλλά με απαράδεκτα απαξιωτικό τρόπο του είπε:

«Άτομα σαν και εσένα δεν θα έπρεπε να δουλεύουν εδώ»!

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης της ανέφερε πως μπορούσε να την εξυπηρετήσει, αλλά εκείνη επέμενε να δει τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, στον οποίο – όπως καταγγέλλει η αδελφή του Λευτέρη – επανέλαβε τους ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς επιπλήττοντάς τον μάλιστα, επειδή προσέλαβε ΑΜΕΑ.

Προς τιμήν του ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όχι μόνο υπερασπίστηκε τον Λευτέρη, αλλά έδιωξε και την γυναίκα με την απαράδεκτη συμπεριφορά η οποία προκαλεί και εύλογο προβληματισμό καθώς το 2023 είναι αδιανόητο να υπάρχουν «άνθρωποι» που αντιμετωπίζουν τα Άτομα με Αναπηρίες ως κατώτερα πλάσματα.

Πηγή: flashnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ