Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Συλλήψεις Βουλγάρων που διακινούσαν λαθραίο καπνό στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Στο κυνήγι του παράνομου… καπνού οι αστυνομικοί στην Κρήτη προχωρώντας σε σειρά συλλήψεων.

Αρχικά στο στόχαστρο μπήκαν Βούλγαροι που διακινούσαν λαθραίο καπνό στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα για διανομή λαθραίου καπνού στην πελατεία του στο Ηράκλειο είχε ξεκινήσει με το αυτοκίνητό του ένα ζευγάρι Βουλγάρων, όταν ακινητοποιήθηκαν σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. που τους υπέβαλαν σε δειγματοληπτικό έλεγχο και ανακάλυψαν το παράνομο φορτίο.

Στον χώρο αποσκευών του Ι.Χ. αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 43χρονος άνδρας και στο οποίο επέβαινε η 40χρονη σύντροφός του, βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας 15 συσκευασίες καπνού διαφόρων εταιρειών, οι οποίες περιείχαν συνολικά 750 γραμμάρια καπνού και δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. Το ζευγάρι των αλλοδαπών συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Αρκαλοχωρίου όπου συντάχθηκε δικογραφία σε βάρος τους για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ ο λαθραίος καπνός εστάλη στο Τελωνείο Ηρακλείου για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί.

Στα Χανιά

Άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων συνέλαβαν χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, έναν 24χρονο αλλοδαπό για κατοχή ποσότητας καπνού, άνευ ταινίας.

Συγκεκριμένα σε διενεργηθέντα έλεγχο, μετά τον κατάπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου στον επιβατικό λιμένα Σούδας, ο ανωτέρω παρέδωσε μία (01) νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα καπνού μικτού βάρους πεντακοσίων γραμμαρίων (500 γρ.) και δεν έφερε την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Από τη Λιμενική αρχή Χανίων, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα καπνού.

 

 

Πηγή: creteplus

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ