Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΟΣΜΟΣ

Μια απίθανη ιστορία: Ταμίας σούπερ μάρκετ «προσφέρει» σε άγνωστο 1.230.000 ευρώ!

Δημοσιεύτηκε

στιςΑν έχεις τύχη διάβαινε, που λένε, ωστόσο στην περίπτωσή μας ισχύει το «αν έχεις τύχη πετάξου για μια βόλτα μέχρι το σούπερ μάρκετ τη γειτονιάς σου.»

Αυτό τουλάχιστον έκανε ένας Βρετανός οικοδόμος, ο οποίος βρισκόταν με το καροτσάκι του στην ουρά για να πληρώσει και είχε στα χέρια του έναν λαχνό που έληγε σε μερικά λεπτά. Για καλή του τύχη (στην κυριολεξία) μια ευγενική ταμίας τον είδε βιαστικό και του είπε να περάσει μπροστά για να τον εξυπηρετήσει πρώτο.

Αυτό ήταν! Ο 32χρονος Arron Walshaw έφυγε από το σούπερ μάρκετ πλουσιότερος κατά 1,1 εκατ. λίρες!

H τρελή αυτή ιστορία εκτυλίχθηκε στο δυτικό Γιορκσάιρ, όταν ο Arron πήγε να ψωνίσει όλα όσα του είχε σημειώσει στο χαρτί η αρραβωνιαστικιά του Ceri Hall. Η αλήθεια είναι πως με τόσα λεφτά στην τσέπη, μπορουν να ξεφύγουν από το στάδιο του αρραβώνα και να παντρευτούν με την ησυχία τους και χωρίς κανέναν απολύτως άγχος.  «Θα κάνουμε τον γάμο τον ονείρων μας», δηλώνει χαρακτηριστικά η Hall.

«Είχαμε έναν λαχνό από την προηγούμενη φορά που ήρθαμε στο σούπερ μαρκετ, αλλά δεν τον είχαμε εξαργυρώσει», συνεχίζει ο Aaron. «Έτσι πετάχτηκα σε κοντινό κατάστημα της αλυσίδας. Η ταμίας με είδε που ήμουν βιαστικός και με άφησε να εξυπηρετηθώ».

Η τρελή ιστορία δεν τελειώνει εδώ: Το προηγούμενο βράδυ μετρούσε με την αρραβωνιαστικιά του τα λεφτά στον κουμπαρά και ήταν ικανοποιημένοι που είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν 50 λίρες για να πάνε για κάμπινγκ. Πλέον, όμως, μπορούν να αγοράσουν κι εξοχικό, με 1,1 εκατομμύρια λίρες στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

«Αν δε με άφηνε να περάσω θα έληγε η προθεσμία», λέει ο ίδιος. «Θέλω να τη βρω σύντομα και να την ευχαριστήσω», συμπληρώνει.

Προφανώς και θα της αφήσει ένα πολύ γενναίο φιλοδώρημα!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap