Βρειτε μας στα Social Media
 

Κόσμος

Η ιστορία του Βρετανού λοχία που ήθελε πάση θυσία να δολοφονήσει τη γυναίκα του| ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η παρακάτω είδηση ίσως να προκαλέσει ένα μικρό μειδίαμα σε κάποιους που νιώθουνπώς οι γυναίκες τους είναι υπεύθυνες για την καθημερινή τους καταπίεση. Ότι αυτές φταίνε για όλα τα κακά που τους συμβαίνουν. Όμως, δυστυχώς, όσο κι αν ακούγεται σαν ανέκδοτο η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή. Ενώ μάλλον δε χωράει αστειάκια το γεγονός πώς ένας Βρετανός λοχίας ήθελε να δολοφονήσει τη γυναίκα του πάση θυσία.

Ο 38χρονος Έμιλ Σίλιερς, στέλεχος του στρατού της Μεγάλης Βρετανίας, στην προσπάθειά του να ξεφορτωθεί τη γυναίκα του, Βικτώρια Σίλιερς, σκέφτηκε κάτι πραγματικά σατανικό: να σαμποτάρει δηλαδή το αλεξίπτωτό της. Κάτι  που το έκανε πράξη, ύστερα από αρκετή μελέτη, τον Απρίλιο του 2015.

Το αποτέλεσμα; Η πτώση της Βικτώρια Σίλιερς από τα 1200 μ. με σαμποταρισμένο αλεξίπτωτο της στοίχισε σοβαρά τράυματα στην σπονδυλική στήλη. Η αλήθεια είναι ότι σώθηκε από θαύμα. Ή για να το πούμε καλύτερα από την εμπειρία της, αφού ως γνώστρια των πτώσεων με αλεξίπτωτο, κατάφερε να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις. Εκείνες που τη βοήθησαν να επιβραδύνει την πτώση της αρχικά, πριν ανοίξει το βοηθητικό αλεξίπτωτο και για καλή της τύχη προσγειωθεί σε ένα πρόσφατα εκχερσωμένο χωράφι.

Ήθελε να την δολοφονήσει, η τύχη ήταν με το μέρος της

Το τρομερό είναι ότι ο σύζυγός της μια εβδομάδα πιο πριν είχε προσπαθήσει να «πειράξει» και το γκάζι στο σπίτι τους, έτσι ώστε να σκοτωθεί η γυναίκα του από την έκρηξη. Ο άνθρωπος ήταν πραγματικά δηλαδή αποφασισμένος να την ξεφορτωθεί με το όποιο κόστος. «Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Έμιλ Σίλιερς είχε τα κίνητρα και τις ευκαιρίες να διαπράξει αυτές τις προμελετημένες απόπειρες να δολοφονήσει τη σύζυγό του» επισήμανε η εισαγγελέας Αμάντα Σάβετζ σε μια ανακοίνωση.

Καθώς η υπόθεση εκδικάζεται γίνεται πλέον φανερός πώς σκοπός του Έμιλ Σίλιερς δεν ήταν άλλος από το να επωφεληθεί από την ασφαλιστική αποζημίωση σε περίπτωση θανάτου της γυναίκας του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap