Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Κίνα: Βούβαλος εισβάλλει σε εστιατόριο και πετάει πελάτη στον αέρα

Δημοσιεύτηκε

στις

Κίνα
Διαφήμιση
Διαφήμιση
100 Shares

To 2021 ήταν η χρονιά του βουβαλιού στην κινεζική αστρολογία αλλά τουλάχιστον για έναν άντρα από την πόλη Ταϊζού στην ανατολική Κίνα, δεν αποδείχτηκε καθόλου γουρλίδικο.

Το αντίθετο μάλιστα, καθώς την τελευταία μέρα του Δεκεμβρίου έπεσε θύμα μιας εντελώς απρόσμενης επίθεσης από ένα βούβαλο εντός εστιατορίου, όπως κατέγραψε μια κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης. Τα σοκαριστικά πλάνα διέρρευσαν στο διαδίκτυο και φυσικά το συμβάν έγινε viral!

Στο βίντεο, δύο άντρες φαίνονται να στέκονται μέσα σε ένα εστιατόριο. Ενώ ένας από αυτούς ανοίγει ένα ποτό και ο άλλος είναι απασχολημένος με το smartphone του, ένα τεράστιο και προφανώς βασανισμένο βουβάλι ξεπροβάλλει ξάφνου από την είσοδο και με τα κέρατά του πετάει τον πρώτο από τους πελάτες στον αέρα μακριά από την κάμερα.

Μάλιστα, περίπου 25 δευτερόλεπτα αργότερα, το βουβάλι επιστρέφει από μια διαφορετική είσοδο, σπάζοντας έπιπλα με τα κέρατα και τις οπλές του. Στη συνέχεια αποχωρεί από την πόρτα όπου μπήκε αρχικά.

Ένα σκοινί φαίνεται να κρέμεται από το ζώο, αφήνοντας τους σχολιαστές να αναρωτιούνται αν γλίτωσε τη σφαγή δραπετεύοντας από τον κρεοπώλη.

Ο άτυχος άνδρας που δέχθηκε την επίθεση διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πόδι.

LY86 VIA GETTY IMAGES
Ox Papercut, Buffalo paper-cut, Year of the Ox, Year of the Buffalo, 2021, happy new year, lunar new year, chinese new year

Πηγή: RT

Κίνα
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap