Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Το απίστευτο ταλέντο ενός σέρφερ με πρόβλημα όρασης | ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Derek Rabelo δεν είναι ο μόνος σέρφερ στον κόσμο που δαμάζει τα κύματα στο Pipeline της Χαβάης χρησιμοποιώντας όλες τις άλλες αισθήσεις του πλην της όρασης. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι τελείως τυφλός.

Όταν ο Derek γεννήθηκε, πριν από 24 χρόνια, ο πατέρας ονειρευόταν ότι ο γιος του θα κληρονομούσε το ταλέντο του θείου του, που ήταν επαγγελματίας στο σερφ, και θα πήγαινε στην κορυφή του αθλήματος.

perierga.gr - Ο μοναδικός τυφλός σέρφερ στον κόσμο!

Δυστυχώς, ο Derek γεννήθηκε τελείως τυφλός εξαιτίας του συγγενούς γλαυκώματος, ωστόσο, αυτό δεν έδειξε να πτοεί κανέναν, ούτε τον μικρό ούτε την οικογένειά του. Στην ηλικία των 2 ετών, ο μικρός Derek πήρε το πρώτο του σερφ και οι παραλίες του Guarapari στη Βραζιλία έγιναν το… σπίτι του. Είχε το σέρφινγκ στο αίμα του, ο πατέρας του ήταν δίπλα του και του δίδασκε τα βασικά, ενώ τον ενθάρρυνε συνέχεια.

perierga.gr - Ο μοναδικός τυφλός σέρφερ στον κόσμο!

Όλοι του είπαν ότι ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό που έκανε αλλά ο ίδιος ενεργοποίησε όλες τις άλλες αισθήσεις του για να δαμάζει με ευκολία πλέον τα κύματα. Μάλιστα τα κύματα στο Pipeline της Χαβάης είναι από τα πιο δύσκολα και επικίνδυνα και πολλοί αρτιμελείς σέρφερ δεν τολμούν καν να δοκιμάσουν… “Ακούω τον ωκεανό και τον νιώθω», είπε ο Ντερέκ.

perierga.gr - Ο μοναδικός τυφλός σέρφερ στον κόσμο!

“Και κύμα κάνει διαφορετικούς θορύβους. Έτσι, μπορώ να αποφασίσω σε ποια πλευρά του κύματος πρέπει να σερφάρω τη συγκεκριμένη στιγμή. Εάν έχετε ένα όνειρο, πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας. Διαφορετικά, δεν μπορείτε να το κάνετε. Πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε ισχυρές αισθήσεις που δόθηκαν από τον Θεό. Χρησιμοποιήστε τες με πάθος και επιμονή”, συμπλήρωσε.

 

 

Πηγή: perierga

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ