Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Ισχυρή έκρηξη στην Τουρκία με δύο νεκρούς | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ – «ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ», ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

Ειδήσεις | Επίθεση Τουρκία: Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (24/11/2016) μπροστά στην είσοδο του κτηρίου του τοπικού κυβερνήτη στην πόλη Άδανα της Τουρκίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άτομα και να τραυματιστούν άλλα 16, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με το δίκτυο DHA, η επίθεση έγινε με παγιδευμένο αυτοκίνητο στις 08:05 το πρωί.

Η έκρηξη συντάραξε το κτήριο, όπου βρίσκεται το γραφείο του κυβερνήτη. Τηλεοπτικά πλάνα έδειχναν ένα όχημα να φλέγεται, στο πάρκινγκ του κτηρίου, έξω από το γραφείο του τοπικού κυβερνήτη και πυκνός μαύρος καπνός να βγαίνει από αυτό, σύμφωνα με το CNN Τurk.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση εκτιμάται ότι πραγματοποιήθηκε από μία γυναίκα, σύμφωνα με δηλώσεις του τοπικού κυβερνήτη, στο CNN Turk.

Ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Ομέρ Τσελίκ χαρακτήρισε την έκρηξη που έγινε σήμερα στα Άδανα ως «ελεεινή επίθεση», με ανάρτησή του στο Twitter, ενώ δεν έχει εκδοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση από τις αρχές, σχετικά με την αιτία που την προκάλεσε. «Καταραμένοι τρομοκράτες συνεχίζουν να επιτίθενται στο λαό μας. Θα συνεχίσουμε τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας μέχρι το τέλος», δήλωσε ο κ. Τσελίκ.

Από την έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου έπιασαν φωτιά και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο πάρκινγκ.

2

 

 

Πηγή: newsbomb

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ