Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

Διαταγή Χρυσοχοΐδη: «Φέρτε μου τον Παλαιοκώστα, είναι θέμα τιμής!»

Δημοσιεύτηκε

στις

Χρυσοχοΐδης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα Espresso ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες με έμπειρα στελέχη τις Αντιτρομοκρατικής ζήτησε επιτακτικά μια από τις προτεραιότητες τους να είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη του «φαντομά» Παλαιοκώστα «για το αίμα του Υπασπιστή μου Γιώργου Βασιλάκη», όπως φέρετε να τόνισε.

Όπως είναι γνωστό ο τότε υπασπιστής του σημερινού Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, είχε σκοτωθεί στις 24 Ιουνίου του 2010, όταν άνοιξε φάκελο που προορίζονταν για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με αποτέλεσμα να εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός που ήταν τοποθετημένος και συνδεσμολογημένος στο εσωτερικό του.

Οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ κατάφεραν τότε με την χρήση ειδικών χημικών, κατάφεραν να απομονώσουν δακτυλικό αποτύπωμα πάνω σ’ ένα χαρτί του επίμαχου φακέλου. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. Το αποτύπωμα, ανήκει στον Βασίλη Παλαιοκώστα ι οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία δεν κατασκεύασε την βόμβα αλλά την μετέφερε και την ταχυδρόμησε.

Εννέα χρόνια αργότερα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κάθετε ξανά στην ίδια υπουργική καρέκλα και δίνει την εντολή να έχουν ως βασική τους προτεραιότητα, την σύλληψη του Παλαιοκώστα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από το ρεπορτάζ της εφημερίδα Espresso, εξετάζεται και το ενδεχόμενο να αυξηθεί η επικήρυξη του καταζητούμενου η οποία ήδη φτάνει το 1 εκατ. ευρώ.

Επίσης στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία – πληροφορίες αναφέρουν ότι – έχει συσταθεί ειδική ομάδα που θα έχει στην διάθεση της όλα τα υπερσύγχρονα μηχανήματα παρακολούθησης της υπηρεσίας και σκοπός της θα είναι μόνο ο εντοπισμός του Βασίλη Παλαιοκώστα.

Χρυσοχοΐδης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap