Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε πως είναι σήμερα από ψηλά οι ιστορικές Θερμοπύλες! | ΒΙΝΤΕΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις


Οι Θερμοπύλες είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις ιστορικότερες τοποθεσίες στον κόσμο. Η μάχη μεταξύ των ενωμένων Ελλήνων εναντίον των εισβολέων Περσών το 480 π.χ., αποτελεί μέχρι και σήμερα σημείο αναφορά ς σε κάθε συζήτηση περί ανδρείας, πατριωτικού αισθήματος και στρατιωτικής τακτικής. Οι 300 του Βασιλιά Λεωνίδα μαζί με τις υπόλοιπες δυνάμεις που έμειναν στα στενά προκειμένου να καθυστερήσουν τις δυνάμεις του Ξέρξη, έγραψαν μια σελίδα ιστορίας που μέχρι και σήμερα συγκλονίζει!

Πέρα από την τεράστια κατάθεση ψυχικής και σωματικής δύναμης των Ελλήνων στρατιωτών, η συγκεκριμένη μάχη αποτελεί και μάθημα σε όλες τις στρατιωτικές σχολές του κόσμου σχετικά με την σημασία της ποιοτικής εκπαίδευσης των ανδρών ενάντια σε πολλαπλάσιες δυνάμεις…

Οι αιώνες έχουνε περάσει, μα η τοποθεσία των Θερμοπυλών χαρακτηρίζεται ακόμη από τα παραπάνω γεγονότα της Ιστορίας. Εσείς σήμερα, με τα νέα μέσα της τεχνολογίας, μπορείτε να δείτε πως είναι το ιστορικό πέρασμα μέσα από ένα εντυπωσιακό drone βίντεο που καταγράφει την τοποθεσία και το σύγχρονο μνημείο.


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ