Βρειτε μας στα Social Media

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάλαντα από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης στα παιδιά της «Ελπίδας»

Δημοσιεύτηκε

στις

Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης
Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Τα πιο μελωδικά και παραδοσιακά κάλαντα τραγούδησαν σήμερα, για μια ακόμα χρονιά νέοι και νέες από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά που αυτές τις ημέρες νοσηλεύονται.

 
Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με τον κοινό Διοικητή των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριο Μανώλη Παπασάββα υποδέχτηκαν θερμά τα μέλη του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης και τον Πρόεδρό τους κύριο Γιάννη Πετράκη, ευχαριστώντας τους που για ακόμα μια χρονιά βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για να τους χαρίσουν όμορφες γιορτινές στιγμές.

Οι κρητικές μελωδίες πλημμύρισαν τον προαύλιο χώρο της Μονάδας, ενώ οι μικροί ασθενείς παρακολουθούσαν με ενθουσιασμό από τα παράθυρα και τα μπαλκόνια των δωματίων τους τα μέλη του Ομίλου Βρακοφόρων να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα.
«Μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ που και φέτος ταξιδέψατε από την Κρήτη για να βρεθείτε κοντά στα παιδιά μας. Η παρουσία σας σημαίνει πολλά για όλους μας και κυρίως για τα παιδιά μας καθώς τους δίνει ελπίδα και κουράγιο.

Εύχομαι σε όλους σας Καλές Γιορτές» είπε η κυρία Βαρδινογιάννη.
Από την πλευρά του ο κύριος Πετράκης διαβεβαίωσε την κυρία Βαρδινογιάννη πως ο Όμιλος Βρακοφόρων θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ», ενώ τους αφιέρωσε και μια κρητική μαντινάδα: «Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, κόντρα στην καταιγίδα, λιμάνι και απανεμιά ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ.

Χαρίζει το χαμόγελο το παιδικό εκείνο που είναι το δόρυ που χτυπά στα ίσα τον καρκίνο».

Αμέσως μετά, ο Όμιλος Βρακοφόρων επισκέφθηκε τα παιδιά του «Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ» όπου κι εκεί τραγούδησαν τα κάλαντα και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς με τη συμμετοχή των παιδιών του «Ξενώνα»!

 

Πηγή: rethnea

Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap