Βρειτε μας στα Social Media

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιστορίες τρέλας: Πήγε μαζί με ιερέα για να την «διαβάσει» μετά το εμβόλιο!

Δημοσιεύτηκε

στις

εμβολιασμός
Διαφήμιση
Διαφήμιση
102 Shares

Εμβολιασμός συνοδεία ιερέα, αγιασμός στο σημείο του εμβολίου, εμβολιασμός σε ζωντανή τηλεφωνική… μετάδοση. Απίστευτες ιστορίες έχουν να διηγούνται οι υγειονομικοί στα εμβολιαστικά κέντρα στην Πάτρα, καθώς οι περιγραφές νοσηλευτών και ιατρών προκαλούν από γέλιο μέχρι και βαθύ προβληματισμό.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα pelop.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας μερικά απίθανα περιστατικά που έχουν ζήσει ιατροί και νοσηλευτές στους εμβολιασμούς κατοίκων της Πάτρας, τα οποία είναι και ενδεικτικά του φόβου που έχουν αρκετοί συμπολίτες μας για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Αναλυτικά:

  • Πατρινή πήγε να εμβολιαστεί συνοδευόμενη από τον… πνευματικό της. Η νοσηλεύτρια ένιωσε κατάπληξη όταν διαπίστωσε ότι ιερέας τη συνόδευε και ιδιαίτερα όταν τη ρώτησε αν είναι η πρεσβυτέρα του για να λάβει την απάντηση πως είναι πολύ πιστή και παρακάλεσε τον παπά της ενορίας να την συνοδεύσει, ώστε αν πάθει κάτι από το εμβόλιο… να τη «διαβάσει» επί τόπου.
  • Αλλη γυναίκα μετέβη στο εμβολιαστικό κέντρο του ΙΚΑ Ανω Πόλης με ένα μπουκάλι αγιασμό. Ρώτησε τη νοσηλεύτρια σε ποιο μπράτσο θα κάνει το εμβόλιο, και αφού την πληροφόρησε, πριν ξεκινήσει η διαδικασία έριξε αγιασμό στο σημείο προκειμένου… να μην πάθει κάτι.
  • Ηλικιωμένος αφού έκανε το εμβόλιο παρακάλεσε τη νοσηλεύτρια να του κάνει επί τόπου ένα self test για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι… αν έχει κολλήσει κορονοϊό, ή αν τα αντισώματα από το εμβόλιο του μετέδωσαν την ασθένεια. Η νοσοκόμα, όταν συνήλθε από το σοκ, φυσικά του εξήγησε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Προφανώς όμως, δεν τον έπεισε!
  • Γυναίκα παρακάλεσε την νοσηλεύτρια να συνομιλεί στο τηλέφωνο με τον σύζυγό της όσο διαρκεί η διαδικασία του εμβολιασμού για να της δίνει κουράγιο!
  • Πατρινή συμβουλεύτηκε την τριπλοεμβολιασμένη γιατρό της και αφού έλαβε διαβεβαιώσεις ότι δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, την παρακάλεσε (της είπε να την πληρώσει κιόλας) να μεταβούν μαζί στο εμβολιαστικό κέντρο ώστε να κάνει το εμβόλιο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, είναι χαρακτηριστικό πως σχεδόν οι μισοί άνω των 70 ετών που εμβολιάστηκαν για πρώτη φορά για να γλυτώσουν το πρόστιμο των 100 ευρώ, έκαναν συνεχώς τον σταυρό τους πριν αλλά και μετά τον εμβολιασμό τους δείχνοντας πόσο πολύ «έτρεμαν» για το εμβόλιο

εμβολιασμός
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap