Βρειτε μας στα Social Media

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Οι μπουκ… προεξοφλούν τον νικητή του β΄ γύρου

Δημοσιεύτηκε

στις

Εκλογές ΚΙΝΑΛ
Διαφήμιση
Διαφήμιση
58 Shares

Την επόμενη Κυριακή είναι ο δεύτερος γύρος για τις εκλογές ΚΙΝΑΛ, όπου θα αναμετρηθούν ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου. Τι δείχνουν οι στοιχηματικές εταιρίες.

Οι στοιχηματικές εταιρείες σήμερα δίνουν, όπως είναι ευνόητο μετά την μεγάλη του νίκη με διαφορά στο π΄ρωτο γύρο, φαβορί τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Συγκεκριμένα σε μια εταιρία δίνει μόλις 1.04 τον κ. Ανδρουλάκη και 9.00 τον κ Παπανδρέου, και ακόμα μια πολύ γνωστή δίνει 1.05 τον Νίκο Ανδρουλάκη και 8.50 τον Γιώργο Παπανδρέου.

Αν οι στοιχηματικές έχουν δίκιο, τότε ο Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, πάει για «σίγουρη» νίκη.

papadenroyakdo

papandreoyandrola

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ανδρέας Λοβέρδος – Ποιον από τους δύο θα στηρίξει

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, οι ερευνητικές συνομιλίες μεταξύ Ανδρουλάκη και Λοβέρδου δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα ωστόσο, αναμένεται να ξεκινήσουν και θα κορυφωθούν τις επόμενες μέρες.

Πολλά στελέχη από τον Ανδρέα Λοβέρδο αναμένεται να μετακινηθούν στο στρατόπεδο του Νίκου Ανδρουλάκη, στελεχώνοντας το επιτελείο του ενόψει του β’ γύρου.

Μέχρι αύριο ο Ανδρέας Λοβέρδος, όπως δεσμεύτηκε μιλώντας στη τηλεόραση του «Σκάι», θα καταστήσει σαφές ποιον θα υποστηρίξει στο γύρο των εσωκομματικών εκλογών την επόμενη Κυριακή. Τον Νίκο Ανδρουλάκη που πρώτευσε ή τον Γιώργο Παπανδρέου που καλείται να ανατρέψει τις 9 μονάδες διαφορά από τον ευρωβουλευτή του κόμματος.

 

Εκλογές ΚΙΝΑΛ
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap