Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξάνθη: Κατέληξε η 19χρονη που είχε παρασυρθεί από όχημα το οποίο οδηγούσε αστυνομικός

Δημοσιεύτηκε

στις

τροχαίο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απεβίωσε το μεσημέρι της Τρίτης η 19χρονη κοπέλα από τον Παλιό Ζυγό της Ξάνθης, η οποία νοσηλευόταν σοβαρά τραυματισμένη στη ΜΕΘ, στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

Η 19χρονη είχε παρασυρθεί την προηγούμενη Τετάρτη από όχημα που οδηγούσε αστυνομικός πριν από λίγες ημέρες, και έδωσε μάχη για τη ζωή της σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Η κοπέλα είχε μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ άμεσα κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη για διακομιδή στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

Να πέσει άπλετο φως ζητούν οι γονείς της

Το πρωί της Τρίτης, μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου τους, και πριν καταλήξει η νεαρή κοπέλα, οι γονείς της ζήτησαν, μέσω δήλωσης, να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση, που τελικά στέρησε τη ζωή στο παιδί τους.

Αναλυτικά σημείωναν:

«Την ώρα που η 19χρονη κόρη μας, παλεύει με θάρρος για τη ζωή της στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, παρακολουθούμε με αγωνία την έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του βαρύτατου τραυματισμού της.

Παρακαλούμε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για το τραγικό συμβάν, να συμβάλει, δίδοντας πληροφορίες στις αρχές που μπορεί να βοηθήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης, καθώς και η παραμικρή λεπτομέρεια είναι ικανή να οδηγήσει στην αλήθεια.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που στέκονται δίπλα μας και προσφέρουν τη συμπαράσταση τους. Η αμέριστη υποστήριξή τους, αποτελεί πηγή δύναμης και παρηγοριάς, στις δύσκολες αυτές στιγμές για την οικογένεια μας.

Παράλληλα εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς το ιατρικό προσωπικό, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλει αυτές τις κρίσιμες ώρες, για να βοηθήσει την κόρη μας.

Η πλήρης εμπιστοσύνη μας στην ελληνική αστυνομία και τις δικαστικές αρχές είναι αδιαπραγμάτευτη και βασιζόμαστε στις συντονισμένες τους προσπάθειες, ώστε όσοι είναι υπεύθυνοι για όσα άδικα υπέστη το παιδί μας, να κριθούν για τις πράξεις τους από τη δικαιοσύνη».

Πηγή: XanthiNea

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ