Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αστυνομικός αποδείχθηκε… μαστροπός – To ανώνυμο τηλεφώνημα που τον «κάρφωσε»

Δημοσιεύτηκε

στις

αστυνομικός και περιπολικό
Κεντρική φωτογραφία αρχείου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα από άνδρα που δέχτηκε η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων στις 10 Οκτωβρίου του 2023, στάθηκε η αφορμή για έναρξη της έρευνας που οδήγησε στην σύλληψη του 40χρονου αστυνόμου, με την κατηγορία της συμμετοχής σε κύκλωμα μαστροπείας.

Όπως προέκυψε, ο άνδρας υπηρετούσε στην ασφάλεια Πειραιά και έχει καταγωγή από την Ουκρανία.

Πειραιάς: Η καταγγελία

Στο τηλεφώνημά του ο άγνωστος άνδρας ανέφερε πως ο 40χρονος αστυνόμος είχε αναλάβει τον ρόλο οδηγού εκδιδόμενων γυναικών, ο οποίος, αφού έκλειναν ραντεβού σε ξενοδοχείο στη Μεταμόρφωση, τις μετέφερε με αντίτιμο 20 ή 30 ευρώ τη φορά. Άμεσα ξεκίνησε έρευνα και παράλληλη άρση απορρήτου των τηλεφωνικών του επικοινωνιών.

Από την έρευνα προέκυψε πως ο αστυνομικός στις 29 και 31 Οκτωβρίου, καθώς και στις 10 Νοεμβρίου του 2023, μετέφερε εκδιδόμενες στο ξενοδοχείο της Μεταμόρφωσης. Παρέμενε στο σημείο για μια ώρα κάθε φορά και εν συνεχεία μετέφερε τις γυναίκες ξανά στην Αθήνα.

Η έρευνα συνεχίστηκε για μήνες, με τον αστυνόμο να εντοπίζεται εκ νέου στις 14 και 15 Μαρτίου στη Μεταμόρφωση έξω από το ξενοδοχείο. Για τις μεταφορές των ιερόδουλων ο αστυνόμος χρησιμοποιούσε 4 αυτοκίνητα, τα οποία έπαιρνε από την επιχείρηση ενοικίασης της συζύγου του.

Το πρωί της Πέμπτης, 21 Μαρτίου, οι «αδιάφθοροι» προχώρησαν στη σύλληψη του αστυνόμου και στην κατοχή του εντόπισαν 500 ευρώ και δυο κινητά τηλέφωνα. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του στη Νίκαια, όπου εντοπίστηκαν 12 φυσίγγια των 5,56 mm, 1 σιδερογροθιά μαύρου χρώματος, 7 φορητοί ασύρματοι πομποδέκτες και 2.535 ευρώ.

Μάλιστα, όπως προέκυψε, δυο από τους ασυρμάτους ήταν συντονισμένοι σε συχνότητες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πειραιάς: Η ομολογία

Ο 40χρονος ομολόγησε πως τον τελευταίο χρόνο μετέφερε σε «ροζ» ραντεβού δέκα διαφορετικές εκδιδόμενες γυναίκες, ρωσικής ή ουκρανικής καταγωγής, οι οποίες έρχονταν στην Ελλάδα για διακοπές, και υποστήριξε πως τον εμπιστεύονταν, γιατί αισθάνονταν ασφάλεια και οικεία μαζί του, καθώς εκείνος μπορούσε να μιλήσει ρωσικά.

Πηγή: newpost.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ