Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βοιωτία: Εντοπίστηκε πυρίτιδα στο χέρι του 17χρονου

Δημοσιεύτηκε

στις

17xronos
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εντοπίστηκε πυρίτιδα στα δάχτυλα του 17χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός από όπλο αστυνομικού ύστερα από καταδίωξη στην Βοιωτία, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.

 

Το στοιχείο αυτό καταδεικνύει ότι ο ανήλικος έπιασε με κάποιον τρόπο το όπλο του κατηγορούμενου αστυνομικού, ο οποίος σήμερα τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Απαντήσεις αναμένονται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για το εάν υπάρχουν αποτυπώματα του θύματος στο όπλο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι τώρα δεν έχουν εντοπιστεί ούτε αποτυπώματα ούτε DNA του 17χρονου και είναι δύσκολο να βρεθούν, καθώς το όπλο του αστυνομικού είναι σαν «σαγρέ», δεν έχει δηλαδή λεία επιφάνεια, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να μείνουν εκεί αποτυπώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε χθες το enikos.gr, ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία-νεκροτομή, διαπίστωσε ότι το θύμα επλήγη από κοντινή απόσταση. Ο ιατροδικαστής δεν διαπίστωσε χτυπήματα στα πλευρά του ανήλικου, ενώ εκτιμά ότι οι εκχυμώσεις στον τράχηλο και τα ζυγωματικά μπορεί να προήλθαν από την πτώση του στο έδαφος.

Βίντεο – ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η μοιραία αστυνομική καταδίωξη που στοίχισε τη ζωή στον 17χρονο Ρομά στη Βοιωτία

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ