Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγωδία στους Φούρνους Ικαρίας: Γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη ο 11χρονος που πνίγηκε

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η χειρότερη ημέρα ξημέρωσε για τον Οδυσσέα Σταμούλη, καθώς σύμφωνα με τα όσα είπε στο newsit ο δήμαρχος Φούρνων, το 11χρονο αγόρι που πνίγηκε στο νησί, ήταν ο γιος του ηθοποιού…

«Γύρω στις 6.30 το απόγευμα με ειδοποίησε η μητέρα του παιδιού ότι έχει χάσει τον Χρήστο από τις 2 το μεσημέρι. Κινηθήκαμε άμεσα, με την Αστυνομία, το Λιμεναρχείο, με κατοίκους του νησιού και ξεκινήσαμε να τον ψάχνουμε, δεν τον βρίσκαμε» περιγράφει ο δήμαρχος Δημήτρης Καρύδης.

«Καταλάβαμε ότι κάτι κακό συνέβη και δυστυχώς το βρήκαμε πνιγμένο το παιδί. Η μητέρα του είναι από το νησί, είχαν έρθει να κάνουν τις διακοπές τους. Μεγάλο κακό έγινε, ότι και να πούμε είναι λίγο».

Βρέθηκε νεκρός στην παραλία Πλάκα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, το αγόρι βρέθηκε νεκρό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα, στην παραλία Πλάκα στους Φούρνους Ικαρίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ήδη συγκεντρώσει το λιμενικό, το ανήλικο αγόρι είχε φύγει το μεσημέρι στις 2 μ.μ. από το σπίτι του, και η μητέρα του στις 6 μ.μ. εμφανίστηκε στο λιμενικό τμήμα δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αγοριού, το οποίο τελικά εντόπισε και ανέσυρε ένας πολίτης.

Το 11χρονο παιδί, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο αγροτικό ιατρείο του νησιού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να εντοπιστούν οι αιτίες που το οδήγησαν στον θάνατο. Το λιμενικό τμήμα των Φούρνων, κάνει τις έρευνες για την υπόθεση.

Όπως είπε ο δήμαρχος, το πρωί της Παρασκευής η σορός τους άτυχου 11χρονου θα μεταφερθεί στην Σάμο για να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ