Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οδυσσέας Σταμούλης: Συντετριμμένος στην κηδεία του 11χρονου γιου του

Δημοσιεύτηκε

στις

σταμουλης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο νεκροταφείο της Καλλιθέας κηδεύτηκε ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη, που πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας. Ο ηθοποιός έφτασε στο κοιμητήριο υποβασταζόμενος στην εκκλησία του κοιμητηρίου της Καλλιθέας.

Ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης, με τη μητέρα του να τον ψάχνει για τουλάχιστον τέσσερις ώρες.

Το άτυχο αγόρι εντόπισε πρώτος ένας περαστικός εντόπισε που είδε το άψυχο κορμί του στη θάλασσα, δίπλα σε μία σημαδούρα στο καινούργιο λιμανάκι του νησιού.

«Το παιδί το βρήκαμε δίπλα σε μια σημαδούρα, δυστυχώς τον Χρήστο μας τον βρήκαμε πνιγμένο. Το παιδί μάλλον πνίγηκε, το πήρε ο αέρας καθώς είχε θαλασσοταραχή. Η σημαδούρα ήταν 50 μέτρα από την στεριά, αν κινδύνευε θα μπορούσε να φωνάξει. Δυστυχώς κανένας δεν τον πήρε χαμπάρι» είπε περιγράψει τις δραματικές στιγμές ο δήμαρχος Φούρνων, Δημήτρης Καρύδης.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε εδώ γιατί είναι ένα τόσο τραγικό γεγονός που δεν μπορεί να το διαχειριστεί κανείς» δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ