Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συναγερμός στο Κρυονέρι – Απειλεί να αυτοκτονήσει πρώην παίκτης του Survivor

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναγερμός έχει σημάνει στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου από το βράδυ της Δευτέρας (19/9) καθώς μέσα στο κτήριο βρίσκεται ο Πάνος Αργιανίδης και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Ο μάνατζερ ράγκμπι, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor, έχει κλειστεί στον δεύτερο όροφο του κτηρίου και απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο Πάνος Αργιανίδης εργάζεται στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου ως υπεύθυνος ασφαλείας τους κτηρίου και επί τόπου βρίσκεται η οικογένειά του και η αστυνομία.

Νεότερη ενημέρωση 10:10

Με τη σύλληψη του πρώην παίκτη του Survivor Πάνου Αργιανίδη έληξε το θρίλερ στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου. Στο κτήριο έφτασε νωρίτερα η ΟΠΚΕ που έσπασε την πόρτα της τουαλέτας μέσα στην οποία βρισκόταν ο μάνατζερ ράγκμπι από τις τρεις τα ξημερώματα και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Στη θέα των αστυνομικών ο Πάνος Αργιανίδης άρχισε να τους πετάει χλωρίνη και άλλα αντικείμενα. Μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Διονύσου για κατάθεση, κατηγορούμενος για αντίσταση και απείθεια.

Ποιος είναι ο Πάνος Αργιανίδης

Ο Πάνος Αργιανίδης ήταν ένας από τους παίκτες του Survivor και ανήκε στην ομάδα των «Μαχητών». Ο 40χρονος κατάγεται από την Αθήνα, όπου και ζει μόνιμα στην Αθήνα Ως επάγγελμα στο Survivor δήλωνε προπονητής ράγκμπι και personal trainer CrossFit. Επίσης, είναι μάνατζερ αποστολών εξωτερικού για την Πανελλήνια ομοσπονδία Ράγκμπι. Ο Πάνος Αργιανίδης σπούδασε Μάρκετινγκ Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης στο ΕΚΠΑ. Επίσης, ασχολείται με το ping pong και με την ποδηλασία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ