Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα γυναικοκτονία στη Δάφνη – Σκότωσε τη σύζυγό του επειδή τη ζήλευε

Δημοσιεύτηκε

στις

Protothema
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ως ένα ζευγάρι που τσακωνόταν συχνά περιγράφουν οι γείτονες της πολυκατοικίας στην οδό Λάμπρου Κατσώνη στη Δάφνη, τη σχέση του 40χρονου συζυγοκτόνου με την 31χρονη δολοφονηθείσα γυναίκα του.

Ο 40χρονος διατηρεί ψητοπωλείο στην περιοχή ενώ εδώ και δύο χρόνια που έμεναν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα δεν είχαν αναπτύξει καμία ιδιαίτερη σχέση με τους υπόλοιπους ενοίκους.

Όπως αναφέρει ένοικος της πολυκατοικίας στις 11 Ιουλίου το ζευγάρι είχε τσακωθεί τόσο έντονα που η ίδια έφτασε στο σημείο να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία: «Τουλάχιστον δύο χρόνια μένουν εδώ ακριβώς στο διπλανό διαμέρισμα. Το εύρος των ηλικιών τους είναι 35 με 40 χρονών. Ήταν ένα ζευγάρι που τσακωνόταν συχνά, δεν έσκασε κάτι ξαφνικό. Στις 11 Ιουλίου είχα κάνει καταγγελία στην αστυνομία γιατί είχαν τσακωθεί την ημέρα εκείνη και ακούγονταν στην πολυκατοικία. Η αστυνομία ήρθε την ημέρα εκείνη, πέρασε το περιπολικό από κάτω και μέχρι εκεί. Δεν νομίζω οι αστυνομικοί να τους χτύπησαν την πόρτα, δεν έκαναν κάτι. Με την διαχειρίστρια είπαμε πως κάποιος έπρεπε να καλέσει την αστυνομία και την κάλεσα τελικά εγώ. Γενικά ακούγαμε φασαρία δεν μπορώ να περιγράψω, αν την χτυπούσε δεν ξέρω. Δεν γνωρίζαμε ούτε τα ονόματά τους. Η μόνη φορά που μας χτύπησαν την πόρτα ήταν την περίοδο της καραντίνας, που χρειάστηκε ο γιος τους εξαιτίας της τηλεργασίας τον κωδικό του ίντερνετ γιατί τους το είχαν κόψει».

«Ο συγκεκριμένος έχει ένα ψητοπωλείο και κάποιες από τις παραγγελίες μας τις κάναμε εκεί. Το μαγαζί το έχει στην πλατεία Χαραυγής στη Δάφνη. Μαζί μας τουλάχιστον δεν είχαν αναπτύξει κάποιες επαφές, με άλλους εδώ στην πολυκατοικία δεν ξέρω, εκτός κι αν τους βλέπαμε στο ασανσέρ και λέγαμε ένα καλημέρα-καλησπέρα» εξηγεί η ένοικος της πολυκατοικίας όπου διέμενε η γυναίκα που βρήκε φρικτό θάνατο από το χέρι του συζύγου της.

ΠΗΓΗ: Protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ