Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Δείτε πώς έγινε το ριφιφί στο Χαλάνδρι

Δημοσιεύτηκε

στις

ριφιφί
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις κλειδαριές των παραβιασμένων θυρίδων στο υποκατάστημα τράπεζας στο Χαλάνδρι, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr.

Πρόκειται για τις τέσσερις θυρίδες, οι οποίες σύμφωνα με το κατηγορητήριο παραβίασε με ένα μικρό κατσαβίδι ο 58χρόνος που συνελήφθη από τις Αρχές.

Η ώρα της απολογίας για τον 58χρονο θεατρικό παραγωγό έφτασε, καθώς σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή.

Στο μικροσκόπιο της έρευνας των Αρχών αναμένεται να μπει το κινητό τηλέφωνο του 58χρονου επιχειρηματία, Βασίλη Γκουρούση.

Ύστερα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, η οποία γίνεται μόνο με άδεια Εισαγγελέα, οι Αρχές θα επιχειρήσουν να εντοπίσουν τα γεωγραφικά στίγματα του κινητού τις επίμαχες ώρες και ημέρες, κατά τις οποίες ο 58χρονος επισκέφτηκε την τράπεζα του Ψυχικού και το θησαυροφυλάκιο με τις θυρίδες.

Ο στόχος είναι διττός. Αφενός να «δεθεί» η κατηγορία και αφετέρου να εντοπιστεί το κρησφύγετο, που σύμφωνα με την Αστυνομία υπάρχει, όπου βρίσκονται τα κλοπιμαία. Ο «θησαυρός» που εκλάπη από τις τέσσερις θυρίδες, αξίας τουλάχιστον τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα κλεμμένα χρυσαφικά δεν έχουν ακόμα πουληθεί, ενώ για τα μετρητά εκτιμούν ότι δεν έχουν ακόμα χρησιμοποιηθεί.

Δείτε φωτογραφίες ντοκουμέντο από το «ριφιφί»:

photo

photo

photo

 

photo

photo

photo

photo

Τέτα Καμπουρέλη: Δεν είναι καθόλου καλά ο σύζυγός μου

Η σύζυγός του, Τέτα Καμπουρέλη, μίλησε στον ΑΝΤ1 και τόνισε ότι ο σύζυγός της είναι θύμα, προκειμένου να «κλείσει» η υπόθεση.

«Ο σύζυγός μου είναι αθώος. Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η αστυνομία. Πρέπει λοιπόν να χρεωθεί ένας άνθρωπος που υποτίθεται ότι έχει και ένα ποινικό μητρώο» τόνισε η κα Καμπουρέλη.

Όσο για το DNA είπε ότι αυτό που βρέθηκε δεν είναι ούτε αίμα, ούτε σπέρμα, ούτε ιδρώτας. «Είναι ένα νεκρό κύτταρο που μπορεί να μεταφερθεί από τον καθένα. Χρεώνουν στον άνδρα μου όλη αυτή την υπόθεση επειδή η θυρίδα του ήταν δίπλα στης κυρίας που ανοίχτηκε».

«Δεν γίνεται με ένα κατσαβίδι να ανοίγει μία τράπεζα. Περιμένουμε τη Δικαιοσύνη. Θα πάω μάρτυρας. Ο σύζυγός μου δεν είναι καθόλου καλά. Χρειάζεται στήριξη», κατέληξε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ