Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόταση-πρόκληση: Αθώος ο Μίχος για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης στον Κολωνό

Δημοσιεύτηκε

στις

Μίχος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανατροπή στην υπόθεση της 12χρονης, καθώς την αθώωση του Ηλία Μίχου ζητά η εισαγγελέας

Σε πλήρη αντίθεση με το παραπεμπτικό βούλευμα είναι η εισαγγελική πρόταση στη δίκη της 12χρονης από τον Κολωνό για το βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης, Ηλία Μίχο.

H εισαγγελεας της έδρας ζήτησε την αθώωσή του για τις κατηγορίες του βιασμού της ανήλικης λόγω αμφιβολιών, της μαστροπείας σε οίκους ανοχής και της μαστροπείας μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων, δηλαδή για τις δύο βαρύτερες κατηγορίες που αντιμετωπίζει στη σοκαριστική υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης ενός 12χρονου κοριτσιού. 

Αντίθετα, η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του για τις κατηγορίες της διακεκριμένης κατάχρησης ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, αλλά και για τη διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.

Συνολικά για τον Ηλία Μϊχο, η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του για 4 κατηγορίες και την απαλλαγή για 3.

Δέχεται, δηλαδή, η εισαγγελεας, με την πρότασή του, ότι η ανήλικη εκπορνευόταν με δική της πρωτοβουλία και ότι ο Ηλιας Μίχος απλώς τη διευκόλυνε.

Επίσης, κατα την αγόρευσή της η εισαγγελέας, ζήτησε την καταδίκη του 55χρονου για την οπλοκατοχή για δύο όπλα και για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία.

Η δίκη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών. Η εισαγγελική πρόταση συνεχίζεται για τη μητέρα της 12χρονης και τους υπόλοιπους κατηγορούμενους.

Νεότερη ενημέρωση 13:43

Κολωνός: Η εισαγγελέας πρότεινε πλήρη ενοχή της μάνας της 12χρονης

Την ενοχή της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό για το αδίκημα της μαστροπείας αλλά.και της πορνογραφίας (με διανομή ακατάλληλου υλικού σε κατηγορούμενους) σε βάρος της κόρης της, πρότεινε, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας της έδρας στη εν εξελίξει κεκλεισμένων των θυρών, δίκη για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης μαθήτριας.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας φέρεται να ζητεί την ενοχή της μητέρας της 12χρονης για το αδίκημα της μαστροπείας με τη μορφή της εξώθησης και της διευκόλυνσης αλλά και αφόρητων πιέσεων προς το παιδί συναισθηματικού εκβιασμού και προτροπών προκειμένου αυτό να εκδίδεται.

Ακόμη η εισαγγελέας φέρεται να δέχθηκε ότι η κατηγορούμενη μητέρα, μέσω πληροφοριακών συστημάτων και πάλι με τη μορφή αφόρητων πιεσεων και προτροπών φέρεται να εξωθούσε το παιδί να παράγει βίντεο και φωτογραφίες ώστε να της φερνει χρήματα.

Συγκεκριμένα, κατά πληροφορίες, η εισαγγελέας φέρεται να πρότεινε ενοχή για τη μητέρα για τα αδικήματα:

  • -Της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας καθώς φέρεται να έχει διανείμει υλικό της ανήλικης σε συγκατηγορούμενους
  • -Της διακεκριμένης περίπτωσης μαστροπείας με την επιβαρυντική περίσταση δεδομένου ότι η ίδια είναι πρόσωπο που έχει την επιμέλεια και την φροντίδα της ανήλικης.

Τέλος πληροφορίες η εισαγγελέας φέρεται να πρότεινε ενοχή της μητέρας και για το αδίκημα της εκβίασης σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος της συζύγου του Ηλία Μίχου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ