Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πνιγμός 6χρονης Αμέλια: Σοβαρά ερωτηματικά από την απολογία του πατέρα

Δημοσιεύτηκε

στις

πατέρας 6χρονης που πνιγηκε
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες είναι ο πατέρας της 6χρονης Αμέλια που πνίγηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/08/2022) στο Καλαμάκι Κορινθίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πατέρας ήταν στην παραλία με το παιδί του και του φόρεσε ένα σωσίβιο για να κολυμπήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekorinthos.gr όταν το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι πρώτοι άνθρωποι που έσπευσαν κοντά στην 6χρονη είδαν ότι φορούσε τα ρούχα της και το ένα από τα δύο παππούτσια της.

Συγκινούν οι μαρτυρίες για την 6χρονη Αμέλια

«Ήταν ένα χαμογελαστό κοριτσάκι. Είναι πολύ άδικο» συγκινεί, μιλώντας στο newsit.gr η μητέρα ενός κοριτσιού, που ήταν συμμαθήτρια με την άτυχη Αμέλια στο νηπιαγωγείο, η οποία ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι το νήμα της ζωής του μικρού κοριτσιού κόπηκε τόσο απότομα.

«Το κοριτσάκι με την οικογένειά του είχαν έρθει τον Μάρτιο να μείνουν στην περιοχή των Ισθμίων, το έγραψαν στο σχολείο και πήγαινε μαζί με την κόρη μου στο νηπιαγωγείο. Το είχα δει στο σχολείο και μου είχε πει η κόρη μου ότι είχε έρθει ένα καινούργιο κοριτσάκι στο σχολείο. Ήταν ένα πολύ συμπαθητικό κοριτσάκι, το “αγκάλιασαν” όλα τα παιδάκια όταν πήγε στο σχολείο των Ισθμίων. Σε λίγες μέρες θα πήγαιναν μαζί με την κόρη μου στην Α’ δημοτικού. Είναι πολύ άδικο. Η κόρη μου θυμάμαι ότι μου είχε πει ότι η Αμέλια ζωγράφιζε πάρα πολύ ωραία».

«Έχω άσθμα και δεν βούτηξα να τη σώσω»

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της ανταποκρίτριας της ΕΡΤ ο πατέρας του παιδιού υποστήριξε ότι δεν προσπάθησε να το σώσει όταν εκείνο γλίστρησε από το σωσίβιο και άρχισε να βυθίζεται σε βάθος έξι μέτρων γιατί ο ίδιος αντιμετωπίζει προβλήματα με το αναπνευστικό του και έτσι βγήκε στην παραλία για να ζητήσει βοήθεια.

Ο πατέρας της εξάχρονης, σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ δεν είχε μαζί του και το κινητό του τηλέφωνο και περπάτησε αρκετή ώρα για να βρει κάποιον να τον βοηθήσει. Σε δηλώσεις που έκανε φτάνοντας στα δικαστήρια είπε: «Δεν βούτηξα γιατί έχω άσθμα».

Τι ανέφερε η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, 6χρονο αλλοδαπό κορίτσι, στην παραλία Καλαμακίου Σαρωνικού κόλπου Ισθμίων. Η ανωτέρω εντοπίστηκε από υποβρύχιο αλιέα, ο οποίος αρχικά της παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια η 6χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίων του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί τη προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ συνελήφθη ο πατέρας για παράβαση του άρθρου 306 του Π.Κ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ