Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Περιστέρι: Βίντεο με τη Νικολέτα και τον δολοφόνο της να παίζουν το παιχνίδι των 10 ερωτήσεων

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα συγκλονιστικό βίντεο το οποίο αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σχέσης του με τη 17χρονη Νικολέτα από το Περιστέρι, έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όπου ο 21χρονος Σάνι, παραδέχεται ότι ήταν νευρικός και η άτυχη κοπέλα έκανε τις περισσότερες υποχωρήσεις στη σχέση τους.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος που φέρεται να σκότωσε τη σύντροφό του επειδή εκείνη – με βάση την κατάθεσή του- μίλησε άσχημα για των Μωάμεθ, ουσιαστικά παραδέχεται τη νευρική πτυχή του εαυτού του μέσα από ένα διαδικτυακό παιχνίδι!

Το ζευγάρι, στο βίντεο που προβλήθηκε φαίνεται να είναι δίπλα – δίπλα και να παίζει το παιχνίδι των 10 ερωτήσεων. Ερωτήσεις που αποκάλυπταν άγνωστες πτυχές της σχέσης τους, όπως ποιος είναι αυτός που ζητάει πιο εύκολα συγγνώμη, ποιος από τους δυο είναι ο πιο νευρικός και ποιος κάνει τις περισσότερες υποχωρήσεις. Όπως φαίνεται στο βίντεο, τις περισσότερες υποχωρήσεις στην σχέση, έκανε η άτυχη Νικολέτα, ενώ πιο δύσκολα συγγνώμη ζητούσε ο 21χρονος Σάνι, ο οποίος δήλωνε και πιο νευρικός. Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τα όσα έχουν έρθει στο φως, ο 21χρονος ήταν ιδιαίτερα χειριστικός και φέρεται να ζήλευε παθολογικά την 17χρονη.

Είχε συνεργούς δύο ομοεθνείς του

Νέα δεδομένα φέρνει στο φως ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης Νικολέτας Καρολίδου, η οποία δολοφονήθηκε από τον 21χρονο Πακιστανό σύντροφό της, που διέφυγε από τη χώρα μετά τη γυναικοκτονία και συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία, απ’ όπου κι εκδόθηκε στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ο «21χρονος είχε συνεργούς δύο ομοεθνείς του».

Με δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος τόνισε πως τα δύο αυτά άτομα έχουν ήδη καταθέσει στην ανακρίτρια και από εκεί και πέρα θα ασκηθούν διώξεις εναντίον τους, «για υπόθαλψη εγκληματία». Σύμφωνα με τον δικηγόρο, οι δύο Πακιστανοί έχουν εντοπιστεί και θα ασκηθούν διώξεις εναντίον τους γιατί βοήθησαν τον 21χρονο κατηγορούμενο να μαζέψει τα πράγματά του, τον βοήθησαν ώστε να μεταβεί στον σταθμό του τρένου, αλλά και για να περάσει τα σύνορα και να φτάσει στα Σκόπια.

Υπενθυμίζεται πως χθες Τρίτη, ο 21χρονος Πακιστανός, μετά το πέρας της απολογίας του, κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο κατηγορούμενος ομολόγησε το έγκλημα και ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας, προσπάθησε όμως να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι το μοιραίο απόγευμα της 1ης Αυγούστου θόλωσε όταν το θύμα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ και το κοράνι. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης, ο αλλοδαπός, φερόμενος ως δολοφόνος της 17χρονης, έχει καταθέσει μια φορά αίτημα ασύλου, τον Ιούλιο του 2021, αίτημα το οποίο εντός 15 ημερών είχε απορριφθεί.

Τον «έδωσε» ακόμα κι ο αδερφός του

Για το ποιόν του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, μίλησε κι ο αδερφός του, ο οποίος μόνο καλά λόγια δεν βρήκα να πει για τον 21χρονο… «Ο Σάνι δεν είναι καλό παιδί, δεν πάει στη δουλειά, πίνει μπύρες και τσιγάρα και δεν στέλνει λεφτά στην οικογένειά μας στο Πακιστάν. Την ημέρα εκείνη στις 17:30 βρήκα τον Σάνι έξω από το σπίτι να κρατά μια βαλίτσα. Μου ζήτησε 100 ευρώ και μου είπε ότι θα πάει στη Θεσσαλονίκη, γιατί είχε βρει μια δουλειά σε ένα χωριό εκεί. Τον ρώτησα που είναι η Νικολέτα και μου είπε ότι θα πήγαινε κι εκείνη μαζί του», φέρεται να έχε πει στην κατάθεσή τους στις Αρχές ο αδερφός του Πακιστανού, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

Νωρίτερα, κατά την απολογία του ο 21χρονος δράστης κλήθηκε να δικαιολογήσει και τις τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες που έφερε μαζί του. Οπως είπε, τα διαφορετικά στοιχεία ήταν λάθος των αστυνομικών που τα σημείωναν και δεν έδωσε περαιτέρω εξηγήσεις. Σε κάθε περίπτωση, τόσο η οικογένεια του θύματος όσο και ο δικηγόρος της ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη, απαιτώντας να μην αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της θρησκευτικής προσβολής που προσπάθησε να προβάλει ο κατηγορούμενος.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί όπερ κι εγένετο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του, ο 21χρονος φέρεται να είπε πως «η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχω μετανιώσει, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ», ισχυριζόμενος ότι όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός καυγά, όπου το θύμα έβρισε τον Μωάμεθ.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο απόγευμα της 1ης Αυγούστου 2022 είπε πως ξύπνησε τη Νικολέτα στις 17:30 για να πάει για δουλειά. Υποστήριξε ότι για μία ακόμα φορά της ζήτησε να τον βοηθήσει με τα χαρτιά του, καθώς κι ότι σκέφτονταν να παντρευτούν και να κάνουν τον γάμο στην Ιταλία. «Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε. Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα “ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη”, μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδρά. Νόμιζα ότι λιποθύμησε γι’ αυτό και της έριξα νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι, μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε», υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες. Φέρεται μάλιστα να είπε πως ντρέπεται να κοιτάξει τη μάνα της Νικολέτας στα μάτια και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αρνήθηκε ότι ζήλευε την Νικολέτα ενώ ανέφερε πως το διαμέρισμα στο Περιστέρι το είχε βρει εκείνος και πλήρωναν το ενοίκιο μαζί με τη μητέρα της 17χρονης. Η απολογία του κατηγορούμενου ξεκίνησε με καθυστέρηση, καθώς ο δικηγόρος που τον εκπροσωπούσε παραιτήθηκε και διορίστηκε αυτεπαγγέλτως νέα συνήγορος από την ανακρίτρια.

 

Πηγή: reader.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ