Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μίνα Βαλυράκη: Αποδείχτηκε πως ο σύζυγός μου δολοφονήθηκε

Δημοσιεύτηκε

στις

πορισμα ιατροδικαστη θανατος βαλυρακη
Διαφήμιση
Διαφήμιση
48 Shares

Την απάντησή της έδωσε η Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, σύζυγος του αδικοχαμένου Σήφη Βαλυράκη, για τον θάνατο του πρώην υπουργού και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωσή της και μετά το πόρισμα της ιατροδικαστή Χαράς Σπηλιοπούλου αποδείχτηκε πως ο συζυγός της δολοφονήθηκε και τώρα μένει να αναλάβει η δικαιοσύνη και να μάθουμε ποιος ή ποιοι ευθύνονται για τον θάνατό του.

“…Σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού. Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο, ότι ο σύζυγος μου, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, δολοφονήθηκε. Τώρα πλέον έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη για να ανακαλύψει την αλήθεια και να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτους που στέρησαν τη ζωή από τον άνθρωπο μας…”, τονίζει στη δήλωσή της η Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη.

Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα που διενήργησε η ιατροδικαστής κ. Χαρά Σπηλιοπούλου αναφέρει μεταξύ άλλων πως: «Αν δεχθούμε ότι οι δυο από τις κακώσεις του προσώπου έχουν προκληθεί από προπέλα σκάφους, τότε απομένει να βρεθούν τα λοιπά όργανα με τα οποία έχουν προκληθεί οι λοιπές κακώσεις.

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας του θανόντος υπουργού κάνουν λόγο για ανατροπή στην υπόθεση και μιλούν για εγκληματική ενέργεια.

πορισμα ιατροδικαστη θανατος βαλυρακη
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap