Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κουκουλοφόροι ληστεύουν χρηματοκιβώτιο με 100.000 ευρώ μέσα σε 2 λεπτά | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καρέ καρέ το χτύπημα πενταμελούς συμμορίας σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με λεία της τάξης των 100.000 ευρώ.

Στις εικόνες που εξασφάλισε το newsit.gr τόσο από κάμερες ασφαλείας έξω από το κοσμηματοπωλείο αλλά και μέσα σε αυτό στη Θεσσαλονίκη φαίνονται όλες οι κινήσεις των θρασύτατων δραστών, οι οποίοι σε διάρκεια 130 δευτερολέπτων θα πάρουν το βαρύ μεταλλικό κουτί και θα εξαφανιστούν.

Δείτε φωτογραφίες του newsit.gr από το κοσμηματοπωλείο που έγινε στόχος των κακοποιών:

Όπως θα δείτε κι εσείς στο οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr το μπλε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες θα φτάσει έξω από το κατάστημα που έχουν στοχοποιήσει. Όλοι τους θα κατέβουν από το όχημα και αμέσως θα βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους. Οι τρεις από αυτούς θα σπάσουν τα ρολά ενώ ένα ακόμα θα κρατήσει τσίλιες. Ο πέμπτος της παρέας θα μπει και πάλι στη θέση του οδηγού. Παρότι χτυπάει ο συναγερμός του καταστήματος, αυτοί απτόητοι θα συνεχίσουν το…. έργο τους.

Οι τρεις ληστές θα μπουν στο εσωτερικό του καταστήματος. Εκεί θα παραμείνουν 27 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια όπως βλέπετε και στις εικόνες του newsit.gr θα σύρουν το χρηματοκιβώτιο στο δρόμο και θα το ανεβάσουν στο πoρτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου και θα εξαφανιστούν.

Δείτε και τα βίντεο του newsit.gr από τη θρασύτατη ληστεία:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ