Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κιβωτός του κόσμου: Αποκαλύψεις για δεκάδες ακίνητα και πολυτελή ζωή

Δημοσιεύτηκε

στις

πατερας Αντώνιος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεκάδες ακίνητα, των οποίων η αξία έφτανε ακόμα και το ένα εκατομμύριο ευρώ, βρίσκονται στην κατοχή της “Κιβωτού του Κόσμου” και προέρχονται είτε από αγορές, είτε από δωρεές.

Σύμφωνα με την έρευνα της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, τα ακίνητα της «Κιβωτού του Κόσμου» τα οποία έχουν δωριστεί στην Οργάνωση βρίσκονται σε: Άνοιξη Διονύσου, Αγία Παρασκευή, Παγκράτι, Γλυφάδα, Πετρούπολη, Ζεφύρι, Ηλιούπολη, Νίκαια, Πεύκη και Νέα Ιωνία.

Συγκεκριμένα, το ακίνητο στην Άνοιξη Διονύσου είναι μια μεζονέτα με εμπορική αξία 600.000 €. Στην Αγία Παρασκευή, η Οργάνωση διαθέτει, μετά από δωρεά, τρία διαμερίσματα, δύο αποθήκες και δύο θέσεις πάρκινγκ, με εμπορική αξία 550.000 €.

Στο Παγκράτι έχουν δύο καταστήματα και τέσσερα διαμερίσματα με εμπορική αξία 230.000 €, ενώ στην Γλυφάδα ένα διαμέρισμα με εμπορική αξία 200.000 €.Η Οργάνωση έχει ακίνητα και στην Περιφέρεια και σε νησιά. Στη Χίο, η «Κιβωτός» διαθέτει οικόπεδο 2.372 τ.μ. με αξία 400.000 €. Στη Θεσσαλονίκη στο Νέο Ρύσιο, έχουν μεζονέτα 303 τ.μ. με αξία 1.000.000 €.

Οι κουρτίνες χιλιάδων ευρώ και οι αντίκες

Αντίκες και μεταξωτές κουρτίνες ήταν μερικές από τις δαπανηρές αγορές του Πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή, σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφάλισε το T-live και η Μάρω Κανελλάκη. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πωλήτρια του καταστήματος, η πρεσβυτέρα πήγε εκεί πριν από περίπου δέκα χρόνια και μαζί της είχε και διακοσμήτρια, η οποία επέλεξε τις μεταξωτές κουρτίνες.

«Ξόδεψε ένα πολύ μεγάλο ποσό για την εποχή, για κουρτίνες. Ήταν Σεπτέμβριος. Είχε έρθει με μια διακοσμήτρια και ψώνισε κουρτίνες, μεταξωτές κουρτίνες. Αν θυμάμαι καλά γύρω στις τρεισήμισι χιλιάδες» είπε χαρακτηριστικά η πωλήτρια του καταστήματος.

-Τι σας έκανε εντύπωση όταν είχε έρθει στο κατάστημα. Ήταν απαιτητική, ήταν σεμνή;

«Δεν μπορώ να πω. Σεμνή ήταν, δεν μπορώ να πω ότι δεν ήταν, ήταν σεμνή. Απλώς, μου έκανε εντύπωση ότι… η «Κιβωτός» να ψωνίζει κουρτίνες τώρα, με τέτοιο ποσό και εκείνη την εποχή κιόλας. Θυμάμαι ότι είχε έρθει με διακοσμήτρια. Όλη την επιλογή την είχε κάνει η διακοσμήτρια. Το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι ήταν μεταξωτές κουρτίνες» δήλωσε η πωλήτρια.

«Οι ακριβές αντίκες και το επάργυρο αλατοπίπερο»

«Ήταν ένα γκρουπ πραγμάτων, είχαμε εισπράξει τότε 700 ευρώ. Δηλαδή συνολικά είχε ψωνίσει 4 ή 5 φορές. Τη μια φορά ήταν τα 700 ευρώ, την άλλη φορά ήταν 900, την άλλη ήταν 340. Δεν ήταν όμως για την Κιβωτό, ήταν είδη σπιτιού.

Το αλατοπίπερο, σαν αλάτι και πιπέρι, τα επάργυρα που ήταν δυο παλιά κομμάτια, εμείς τα είχαμε 60 ευρώ. Αλλά, τα πήρε μαζί με κάποια άλλα πράγματα, μαζί με έναν πίνακα, με κάποια άλλα, τα οποία όλα μαζί έκαναν 340» επεσήμανε η ίδια γυναίκα στο T-live και πρόσθεσε: «Εμένα μου είχε κάνει εντύπωση όταν είχε έρθει ο πάτερ, τη φορά που είχε έρθει στο μαγαζί, δεν απευθυνόταν καν. Δηλαδή ο ίδιος δεν σου μιλούσε, ενώ μπορεί να ήσουν μπροστά του, αν ήθελε κάτι να σε ρωτήσει, θα ρωτούσε τον (…) να σε ρωτήσει, να στο πει».

«Όταν ξεκινάς να κάνεις κάτι, να αφιερωθείς τέλος πάντων, σε ένα τέτοιο πράγμα και ζητάς από τον κόσμο να σου δίνει από το υστέρημά του ή από κάποιους από το πλεόνασμα, δεν έχει σημασία και ξαφνικά εγώ σε βλέπω να έρχεσαι σε εμένα και να ψωνίζεις πράγματα, τα οποία είναι είδη πολυτελείας, προφανώς για εσένα, μου φάνηκε λίγο οξύμωρο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ