Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλύβια: Το τηλεφώνημα που ώθησε τον 16χρονο να σκοτώσει τον πατέρα του

Δημοσιεύτηκε

στις

καλυβια πατροκτονια
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα οικογενειακό δράμα κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του 71χρονου στα Καλύβια από τον 16χρονο γιό του. Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια και μαρτυρούν την κατάσταση που επικρατούσε στην οικογένεια και οδήγησαν τον 16χρονο να σκοτώσει τον πατέρα του με 20 μαχαιριές.

Ο 71χρονος ζούσε με τον 16χρονο στο ίδιο σπίτι. Η 45χρονη πρώην σύντροφός του μαζί με τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας έμεναν σε άλλο σπίτι στο Κίτσι Κορωπίου. Οι καυγάδες τα τελευταία χρόνια ήταν συχνοί και ο 16χρονος περίμενε να ενηλικιωθεί για να φύγει από το σπίτι.

Ο ανήλικος είχε πάει βόλτα με την μητέρα του και τον μεγαλύτερο αδελφό του στο κέντρο της Αθήνας όταν δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον πατέρα του. Σύμφωνα με τον ALPHA, ο πατέρας άρχισε να εξυβρίζει τόσο τον ίδιο, όσο και την μητέρα του και τον αδελφό του.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας ο 16χρονος δεν είπε τίποτα για τα όσα είπε ο πατέρας του πέρα από το ότι είχαν ακόμη μία λεκτική αντιπαράθεση. Όπως είπε ο ανήλικος στους αστυνομικούς επί χρόνια κακοποιούσε εκείνον, τον αδελφό του και την μητέρα του και δεν άντεξε άλλο.

Τον περίμενε στην είσοδο του σπιτιού και όταν ο 71χρονος μπήκε μέσα τού επιτέθηκε με δύο μαχαίρια και του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα σε πλάτη, θώρακα και κοιλιά. Το μένος με το οποίο επιτέθηκε στον 71χρονο ήταν τέτοιο, με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο φονικά μαχαίρια να σπάσει.

Η μητέρα επιβεβαιώνει τον γιο

Στις καταθέσεις τους τόσο η μητέρα του ανήλικου δράστη, όσο και ο μεγαλύτερος αδελφός του επιβεβαίωσαν τα λεγόμενά του, επισημαίνοντας ότι ο 71χρονος κακοποιούσε για χρόνια τόσο τον ίδιο όσο και τον 16χρονο.

«Είμαι ψυχολογικά σε άθλια κατάσταση. Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό που έχει συμβεί. Ό,τι είχα να πω το είπα στην αστυνομία», είπε η μητέρα του 16χρονου στο Mega.

Ωστόσο, ένα διαφορετικό σκηνικό δείχνουν οι αναρτήσεις που έκανε ο 71χρονος στα social media, καθώς περιέγραφε μια ειδυλλιακή κατάσταση, δηλώνοντας περήφανος για τους δύο γιους του.

Τι καλός μπαμπάς που είσαι!

Στις 26 Ιουλίου του 2019 ανήρτησε: «Έχουν γραφτεί τόσα πολλά για τις μητέρες. Ακόμα και σήμερα γράφονται ύμνοι ενώ για τον πατέρα τόσο λίγα. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει πιο καλό μαξιλάρι από το στήθος του πατέρα».

Ενώ σε άλλη δημοσίευσή του στις 14 Ιουλίου του 2019 έγραψε: «”Τι καλός μπαμπάς που είσαι!” Ποιος άλλος επαινεί τον πατέρα από τα ευτυχισμένα παιδιά του, μόλις ανέβηκαν από τη θάλασσα, μάγκες μου ελάτε και πλακωθείτε στη μάσα. Σήμερα είμαστε για πάρτη μας».

Γείτονας του θύματος μιλώντας στο Μega ανέφερε χαρακτηριστικά… «Μου έλεγε ότι ξυπνούσε στις 06.00 το πρωί, πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο και έκανε όλες τις δουλειές του σπιτιού μόνος του. Η μητέρα των παιδιών είχε εξαφανιστεί, ήταν έξω από τη ζωή τους μέχρι πρόσφατα, όταν ο μεγάλος τους γιος άρχισε να μένει μαζί της.

Μου έλεγε πάντα πόσο καλά είναι τα παιδιά του αλλά τώρα τελευταία σταμάτησε να τα λέει αυτά. Μάλιστα, είχε ανεβάσει μια περίεργη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία έγραφε ‘όταν μεγαλώνεις, σε παρατάνε σαν το γέρικο άλογο’. Όλοι καταλάβαμε ότι αναφερόταν στα παιδιά του».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ