Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλύβια: «Μαμά σκότωσα τον μπαμπά» – Η πρώτη κατάθεση του 16χρονου πατροκτόνου

Δημοσιεύτηκε

στις

Αστυνομία
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονισμένα παραμένουν τα Καλύβια Θορικού με το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (22/12), όταν ένας 16χρονος φέρεται να σκότωσε με μαχαίρι τον 71χρονο πατέρα του.

Ο νεαρός στα Καλύβια συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια, ενώ στο φως της δημοσιότητας ήρθαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς. «Όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής» φέρεται να είπε ο ανήλικος, ενώ δεν προέκυψε –από τις εξετάσεις– πως βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.




Καλύβια: Το χρονικό του αιματηρού περιστατικού

Το αιματηρό περιστατικό στα Καλύβια σημειώθηκε περίπου στις 22:00, όταν η ΕΛΑΣ δέχθηκε κλήση από τη μητέρα του παιδιού, η οποία είπε στους αστυνομικούς πως ο γιος της την ενημέρωσε ότι μετά από επεισόδιο που είχε με τον πατέρα του, τον μαχαίρωσε θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τραγικό περιστατικό έγινε σε μονοκατοικία στην περιοχή της Γαλάζιας Ακτής. Εκεί έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά για τον 71χρονο άνδρα.

Στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κλήθηκε η μητέρα για να δώσει κατάθεση, ενώ από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας φαίνεται πως πατέρας και γιος διαπληκτίζονταν συχνά.

Μαρακάκης για Καλύβια: «Θα υπήρχαν στοιχεία ενδοοικογενειακής βίας»

Την ίδια ώρα, ο γνωστός ποινικολόγος Ιωάννης Μαρακάκης μίλησε στο Mega για το άγριο έγκλημα στα Καλύβια Θορικού, υποστηρίζοντας πως «θα υπήρχαν στοιχεία ενδοοικογενειακής βίας».

«Κανείς δεν γεννιέται δολοφόνος, υπάρχει μία κατάσταση, μία δεξαμενή πληροφοριών και εμπειριών κάτω από τις οποίες δημιουργείται αυτό το κλίμα, και έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Κανείς δεν ξέρει τι έχει γίνει, πιθανότατα αυτό που εικάζουμε όλοι είναι ότι υπήρχαν στοιχεία ενδοοικογενειακής βίας, βία που δεν συνάδει μόνο με τον ξυλοδαρμό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.




Πηγή: reader.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ