Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γλυκά Νερά: «Το μωρό προσπαθούσε να “ξυπνήσει” τη μαμά του, χτυπώντας την με τα χεράκια του!»

Δημοσιεύτηκε

στις

Γλυκά Νερά
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όταν οι άνδρες της Άμεσης Δράσης μπήκαν στο δωμάτιο του ζευγαριού, στη σοφίτα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, βρήκαν την 20χρονη Κάρολαϊν πεσμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι, δεμένη πισθάγκωνα και φιμωμένη. Δίπλα της, το 11 μηνών κοριτσάκι της να πλαντάζει στο κλάμα. Μια σπαρακτική στιγμή περιέγραψαν οι αστυνομικοί σε συναδέλφους τους, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης: το μωρό προσπαθούσε να «ξυπνήσει» τη μαμά του, χτυπώντας την με τα χεράκια του! Ήταν η εικόνα που “λύγισε” τους αστυνομικούς που έφτασαν πρώτοι στον τόπο του εγκλήματος.

Λίγα μέτρα πιο πέρα, στο πάτωμα, δεμένος με μονωτικές ταινίες χειροπόδαρα και στο πρόσωπο ακόμα, ο 32χρονος πατέρας είχε καταφέρει να καλέσει την αστυνομία από το κινητό του, το οποίο άφησαν στο δωμάτιο οι δράστες. Αυτό ήταν ένα από τα πολλά λάθη τους. Λάθη που όλοι ελπίζουν ότι θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους.

Γλυκά Νερά

Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή αστυνομικό Στράτο Μπαλάσκα, οι δράστες της ειδεχθούς δολοφονίας της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά έχουν αφήσει πίσω τους άπειρα στοιχεία. Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ τα ίχνη που έχουν αφήσει στο σπίτι της οικογένειας που έγινε στόχος τους είναι πολλά.

Οι δράστες, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, έμειναν μισή ώρα μέσα στο σπίτι. Συνέχισαν να ψάχνουν ακόμη και ενώ είχαν σκοτώσει την Κάρολαϊν. Ο όγκος DNA και αποτυπωμάτων που έχει συλλεχθεί είναι τεράστιος, αφού στο διάστημα που έμειναν στο σπίτι της οικογένειας, έψαξαν σχεδόν όλα τα δωμάτια!
Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα ήταν γιατί σκότωσαν την 20χρονη και άφησαν ζωντανό τον σύζυγό της. Γιατί ενώ οπλοφορούσαν επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους για να πνίξουν το άτυχο κορίτσι μπροστά στα μάτια του παιδιού του. Ίσως να πίστευαν πως και ο 32χρονος είχε πεθάνει καθώς από τον τρόπο που τον είχαν δέσει, έχανε τις αισθήσεις τους. Ίσως γι’ αυτό άφησαν και το κινητό του και δεν το πήραν.

Μαρτυρίες από τη γειτονιά στα Γλυκά Νερά ανέφεραν ότι πριν από μερικές μέρες ένας άνδρας, ηλικίας 50 με 55 ετών, γυρνούσε στην περιοχή να ρωτούσε για δρόμους.

Πού ψάχνουν τη λύση του γρίφου

Ήδη έχει καταρτιστεί μια λίστα με περισσότερα από 100 ονόματα υπόπτων, είτε φυλακισμένων είτε αποφυλακισθέντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι αστυνομικοί εστιάζουν σε παρόμοια περιστατικά στα βόρεια προάστια, αλλά κυρίως σε αυτά στα οποία καταγράφηκε βία από τους κακοποιούς εναντίον των θυμάτων. Θεωρούν ότι οι δράστες της φρίκης στα Γλυκά Νερά είναι σεσημασμένοι και τα επόμενα 24ωρα αναμένουν και τα πρώτα αποτελέσματα από τον αντιδραστήρα των Εγκληματολογικών εργαστηρίων, ώστε να διαπιστώσουν σε ποιους ανήκει το γενετικό υλικό που έχει εντοπιστεί.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως η σύλληψη των δραστών αποτελεί προτεραιότητα για την Ελληνική Αστυνομία, κάτι που μετέφερε ο ίδιος ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε ανώτατους αξιωματικούς, αλλά και το οποίο καταδεικνύεται κι από το γεγονός πως με την υπόθεση ασχολούνται οι πιο ικανοί στις τάξεις της. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες πως απομακρύνεται το σενάριο να είχαν οι δράστες πληροφορία για τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι.

Σύμφωνα με τις έως τώρα καταθέσεις του 32χρονου πιλότου, οι τρεις δράστες μιλούσαν καθαρά ελληνικά, ήταν μεσαίου αναστήματος και οι σωματότυποί τους ήταν κανονικοί. Οι αστυνομικοί του έδειξαν ολόσωμες φωτογραφίες κακοποιών και του ζήτησαν να τις κοιτάξει για πολλή ώρα μήπως καταφέρει να αναγνωρίσει κάποιων.

Συνεργός έξω από το σπίτι στα Γλυκά Νερά;

Οι αστυνομικοί, φαίνεται πως έχουν στη διάθεσή τους βίντεο, στο οποίο έχει καταγραφεί η φιγούρα του 4ου συνεργού, του ανθρώπου ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της αδιανόητης ληστείας μετά φόνου, ήταν ο τσιλιαδόρος εκτός σπιτιού.

Η ώρα ήταν 5 και μισή τα ξημερώματα και η κάμερα έχει «πιάσει» τον άνδρα να βρίσκεται έξω από το σπίτι και ελέγχει. Το υλικό αυτό ήδη ελέγχεται εξονυχιστικά για την παραμικρή λεπτομέρεια, με τη βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίας που έχει στην διάθεσή της η ελληνική αστυνομία.

Πηγή:newsit

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ