Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον κακοποιητικό πατέρα του: «Ελάτε, τον σκότωσα»

Δημοσιεύτηκε

στις

Αστυνομία
Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου». Αυτά, φέρεται, να ήταν τα πρώτα λόγια του 35χρονου πατροκτόνου στην αστυνομία, ο οποίος την κάλεσε αφού μαχαίρωσε πολλές φορές τον πατέρα του, μπροστά στα μάτια της μητέρας του, στο σπίτι τους στην οδό Κολωνού, στο Περιστέρι.

Η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έφερε στο φως την κακοποιητική συμπεριφορά που φέρεται να είχε ο 62χρονος πατέρας, απέναντι στην γυναίκα του. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του θύματος, φέρεται να τον είχε καταγγείλει στο παρελθόν για πολλά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της.

Παράλληλα, ο 35χρονος γιος του, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ο πατέρας του είχε μία συνεχή κακοποιητική συμπεριφορά και μεθούσε συχνά.

Ο καβγάς που οδήγησε στην άγρια δολοφονία

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα. Ο 62χρονος πατέρας ήταν μεθυσμένος και μόλις μπήκε στο σπίτι, έβρισε τον γιο του, ενώ επιχείρησε να επιτεθεί στην γυναίκα του και ο 35χρονος προσπάθησε να την σώσει από τα χέρια του.

Στη συνέχεια, ξέσπασε καβγάς ανάμεσά τους. Ο 35χρονος άρπαξε ένα μικρό μαχαίρι και τον «κάρφωσε» πολλές φορές, με τη μαχαιριά στην μηριαία αρτηρία να ήταν αυτή που επέφερε τον θάνατο.

Αμέσως μετά, τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ και είπε «ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου, γιατί πήγε να δολοφονήσει την μάνα μου».

Ο 35χρονος διεκομίσθη σε εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά και ο ίδιος, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει ράμματα.

Αυτή τη στιγμή, καταθέτει στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγες μέρες πριν 16χρονος στα Καλύβια φέρεται να σκότωσε με μαχαίρι τον 71χρονο πατέρα του, επειδή κακοποιούσε επί χρόνια την οικογένεια του.

Πηγή: enikos

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ