Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Fuel Pass 2: Ξεκίνησαν οι πληρωμές – Δείτε πόσα παίρνετε

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκίνησε η καταβολή των χρημάτων του επιδόματος Fuel Pass 2 στους δικαιούχους, με τους πρώτους εξ’ αυτών ήδη να έχουν λάβει τα χρήματα στον λογαριασμό τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης (10/8) ή το πρωί της Πέμπτης (11/8) θα έχουν ολοκληρωθεί οι πληρωμές, σύμφωνα με το ieidiseis.gr.

Περίπου 1,8 πολίτες περιμένουν την πίστωση του ποσού που δικαιούνται από το μέτρο ενίσχυσης για την αντιμετώπιση της αύξησης του κόστους των καυσίμων.

Περίπου 2.100.000 αιτήσεις έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα, με τις 1.550.000 να αφορούν κατάθεση σε τράπεζα με iban και μόλι 580.000 για την άυλη κάρτα. Στοιχείο που δείχνει την οικονομική δίνη στην οποία βρίσκονται τα νοικοκυριά.

Από αυτές, έχουν πληρωθεί οι 330.000 δικαιούχοι – εκ των οποίων οι 220.000 με κατάθεση σε λογαριασμό και οι 110.000 σε άυλες κάρτες.

Έως το βράδυ, λοιπόν, και εκτός απροόπτου θα δούμε και οι υπόλοιποι τα χρήματα στον λογαριασμό μας.

Τα ποσά της επιδότησης ανάλογα με τον τόπο κύριας κατοικίας διαμορφώνονται ως εξής:

  1. 100 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών-μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη νήσο Σαμοθράκη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη νήσο Αμμουλιανή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το ανωτέρω ποσό διαμορφώνεται σε 85 ευρώ, εφόσον ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  2. 80 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών-μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στην υπόλοιπη Ελλάδα. Το ποσό αυτό περιορίζεται στα 65 ευρώ, αν ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  3. 70 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών – μοτοποδηλάτων, με κατοικία στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη νήσο Σαμοθράκη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη νήσο Αμμουλιανή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το ανωτέρω ποσό διαμορφώνεται σε 55 ευρώ, εφόσον ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  4. 60 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών – μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στην υπόλοιπη Ελλάδα. Το ποσό αυτό «πέφτει» στα 45 ευρώ, εφόσον ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στην πλατφόρμα Vouchers.gov.gr για την επιδότηση καυσίμων λήγει στις 29 Αυγούστου.

Πόσα λεφτά παίρνετε

Για να δείτε πόσα λεφτά επιδότησης δικαιούστε, συνδεθείτε με τους κωδικούς taxis στο Fuel Pass 2 του vouchers.gov.gr και εκεί θα δείτε τα στοιχεία σας, την κατάσταση της αίτησής σας αλλά και το επιδοτούμενο ποσό.

Η κατάσταση της αίτησης μπορεί να είναι:

1. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ
2. ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙΣΑ
3. ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ
4. ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ
5. ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ
6. ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ