Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φρίκη στην Αίγινα: Συνελήφθη 36χρονος για ασέλγεια σε ανήλικη – Ήταν ο πατριός της

Δημοσιεύτηκε

στις

thes-kakopoiisi
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα υπόθεση θωπείας σε ανήλικη, αυτή τη φορά στην Αίγινα, καθώς συνελήφθη ένας 36χρονος Αλβανός, ο οποίος από τα 15 μέχρι τα 18 προχωρούσε στις χυδαίες πράξεις.

Μαζί με τον 36χρονο συνελήφθη και η μητέρα της 25χρονης, σήμερα κοπέλας, η οποία δεν άντεξε και κατήγγειλε τα όσα βίωνε στα χέρια του πατριού της.

Σε έρευνα που έκανε η ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του 36χρονου εντόπισε αεροβόλο πιστόλι, 18.000 ευρώ και ποσότητα κάνναβης.

Η νεαρή κατήγγειλε πως όσο ήταν ανήλικη ο 36χρονος την θώπευε ενώ μετά τα 18 της την βίαζε!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  06/03/2024 20:35

Ο 36χρονος πατριός βιντεοσκοπούσε και εκβίαζε την 25χρονη – Έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές

Σοκάρει η νέα υπόθεση βιασμού από πατριό αυτή τη φορά στην Αίγινα με μια 25χρονη να καταγγέλλει 36χρονο Αλβανό για θώπευση από τα 15 της και βιασμό από όταν ενηλικιώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr ο σύντροφος της 25χρονης κοπέλας πήγε στο Αστυνομικό τμήμα του νησιού και κατήγγειλε τον άνδρα. Στη συνέχεια κατέθεσε και η ίδια η κοπέλα η οποία απελευθερώθηκε μιλώντας για τον επί χρόνια εφιάλτη που ζούσε από τον ίδιο τον πατριό της.

Η 25χρονη κατήγγειλε ότι ο 36χρονος την βιντεοσκοπούσε και την εκβίαζε με τις ασελγείς πράξεις να γίνονται επί επτά χρόνια και μάλιστα συχνά.

Αστυνομία μαζί με εισαγγελέα πήγαν στο σπίτι όπου ζούσε η οικογένεια και μετά από έρευνες βρήκαν και ναρκωτικά. Σημειώνεται ότι ο 36χρονος Αλβανικής καταγωγής έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές του νησιού.

Ιατροδικαστής, κοινωνική λειτουργός και ψυχολόγος βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της κοπέλας, η οποία είχε πιεστεί πάρα πολύ και μετά την καταγγελία κατά του πατριού της «απελευθερώθηκε» από τον εφιάλτη που ζούσε από το 2013.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ