Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φρίκη για 13χρονη: Τη βίαζε ο πατριός της όταν έφευγε η μητέρα της από το σπίτι

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πατριός συνελήφθη στο Λαύριο για τον βιασμό της 13χρονης κόρη της συντρόφου του, μετατρέποντας τη ζωή του παιδιού σε κόλαση.

Το κοριτσάκι για σχεδόν έναν χρόνο βίωνε τον εφιάλτη του βιασμού από τον άνθρωπο, που είχε επιλέξει η μητέρα της ως σύντροφο, στο κολαστήριο της Εύβοιας, όπου το ζευγάρι είχε μετακομίσει αλλά και στο Λαύριο, αδυνατώντας να μιλήσει και να αποκαλύψει όλα όσα νοσηρά υφίστατο από τον 33χρονο.

Μέχρι που πριν λίγες ημέρες, η τραγική αυτή ιστορία αποκαλύφθηκε, επελήφθη η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον παιδόφιλο βιαστή και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ο εφιάλτης

Το δράμα του 13χρονου κοριτσιού, σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛΑΣ, ξεδιπλώνεται ως εξής: «Αναφέρεται ότι, μεσημβρινές ώρες της 16-02-2024, έπειτα από αναζητήσεις Αστυνομικών της Υ.Π.Α., εντοπίστηκε στην περιοχή του Λαυρίου Αττικής, και ακολούθως προσήχθη στην έδρα της Υ.Π.Α., όπου και συνελήφθη, ο 33χρονος δυνάμει εντάλματος σύλληψης του 30ου Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, τα ανωτέρω αδικήματα, σε βάρος της ανήλικης 13 ετών.

Ειδικότερα, στην Υ.Π.Α. διαβιβάστηκε προανακριτικό υλικό της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης/ Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, που αφορά τον ανωτέρω συλληφθέντα, λόγω τοπικής αρμοδιότητας, καθώς όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα έρευνα, ο κατηγορούμενος, ο οποίος τύγχανε πατριός της 13χρονης ανήλικης, κατά το χρονικό διάστημα που διέμεναν οικογενειακώς στο χωριό Δίστο, Ευβοίας, ήτοι από 30-06-2022 έως 24-12-2022 και ιδίως κατά τους μήνες Αύγουστο – Σεπτέμβριο του 2022, καθώς και κατά το μετέπειτα διάστημα που διέμεναν στο Λαύριο Αττικής, ήτοι από 24- 12-2022 έως 16-05-2023, εκμεταλλευόμενος της απουσία της μητέρας της ανήλικης από την οικία τους και καταχρώμενος την εμπιστοσύνη της, ενεργούσε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη την 12-02-2024 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών απ’ όπου ασκήθηκε σε βάρος του ανωτέρω ποινική δίωξη για τα προαναφερόμενα αδικήματα και ακολούθως παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 30ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, απ’ όπου και εκδόθηκε το ανωτέρω Ένταλμα Σύλληψης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί πρωινές ώρες της 17-02-2024 ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών/ Τμήμα Εκτελέσεων Αποφάσεων και Βουλευμάτων και εν συνεχεία στον αρμόδιο Ανακριτή για την εκτέλεση του εντάλματος».

Πηγή: newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ