Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χαλκίδα: Ερωτική αντιζηλία πίσω από τη δολοφονία – Τον μαχαίρωσε μπροστά στη γυναίκα του

Δημοσιεύτηκε

στις

δολοφονια χαλκιδα
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα κομμάτια του παζλ της άγριας δολοφονίας ενός 43χρονου που συνέβη εν μέση οδώ το πρωί του Σαββάτου στη Χαλκίδα επιχειρούν να βάλουν στη θέση τους τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 8.00 το πρωί όταν το Κέντρο Επιχειρήσεων της Δ.Α Ευβοίας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από γυναικά, η οποία μιλούσε σπαστά Ελληνικά, ότι επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πλησίον του 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας, μία γυναίκα επιτίθεται με μαχαίρι σε έναν άνδρα.

Περίπου την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε νέα κλήση στην ΕΛ.ΑΣ. από γυναίκα, που δήλωσε ότι βλέπει από το μπαλκόνι της οικίας της, γυναίκα να μαχαιρώνει τον άνδρα της.

eyvoia-mak
Το σημείο όπου έγινε η δολοφονία

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν τον 43χρονο στη μέση του δρόμου, σε εμβρυακή στάση, φέροντας μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα. Στο σημείο κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του θύματος.

Πλησίον της σορού του άνδρα ανέμενε η φερόμενη ως δράστιδα έχουσα στα ρούχα της αίματα.

Πλησίον του συμβάντος, βρίσκονταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του άνδρα όπου έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος. Όπως φαίνεται από τα πρώρα στοιχεία το κίνητρο της δολοφονίας μάλλον είναι ερωτικό με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Τρέξτε, μαχαιρώνουν τον άντρα μου»

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 42χρονος που ήταν ξυλουργός, βγήκε από το σπίτι του νωρίς το πρωί του Σαββάτου για να πάει στη δουλειά του. Λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό του για να φύγει, εμφανίστηκε η 38χρονη και άρχισαν να καβγαδίζουν έντονα. Τότε εκείνη άρχισε να τον μαχαιρώνει μέχρι θανάτου.

Η σύζυγος του 42χρονου άκουσε τις φωνές και τη φασαρία και βγήκε στο μπαλκόνι. Έγινε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του συζύγου της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια είχε ανακαλύψει τον παράνομο δεσμό του συζύγου της, καθώς τον παρακολούθησε και τους είδε μαζί. Ο ίδιος όταν κατάλαβε ότι η γυναίκα του γνωρίζει τι συμβαίνει, θέλησε να δώσει τέλος στη σχέση του με την 38χρονη. Ωστόσο, η ίδια δεν ήθελε με τίποτα να δεχτεί την απόφασή του και την απόρριψη και έτσι έφτασε στο έγκλημα.

Η σύζυγος του θύματος που τα είδε όλα από το μπαλκόνι του σπιτιού, είπε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, μόλις ενημερώθηκαν από περίοικους, ότι η 38χρονη πάνω στον καβγά έβγαλε μαχαίρι και σκότωσε τον 42χρονο.

Το έγκλημα συνέβη νωρίς το πρωί σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Χαλκίδας, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ