Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όταν ο σύζυγος και δολοφόνος της Καρολάιν έλεγε ψέμματα μπροστά στις κάμερες | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Γλυκά νερά
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκαρισμένη είναι σήμερα όλη η χώρα από τις τελευταίες εξελίξεις της άγριας δολοφονία της 2ρονης Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά πριν από 38 ημέρες.

Όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, δολοφόνος της άτυχης νεαρής κοπέλας είναι ο σύζυγος και πατέρας του παιδιού της Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος.

Νέα στοιχεία που ανακάλυψε η αστυνομία κατέρριψαν πολλούς από τους ισχυρισμούς του στις καταθέσεις που έδωσε κατά την ανάκρισή του.

Συγκεκριμένα:

  1. Τα στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο του πιλότου «έδειξαν» πως ο ίδιος, αν και είχε ισχυριστεί πως ήταν δεμένος από τους ληστές, πραγματοποιούσε κανονικότατα κλήσεις.
  2. Αν και ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι τις επίμαχες ώρες, πριν υποτίθεται μπουν οι ληστές στο σπίτι, εκείνος κοιμόταν, η εφαρμογή Fitness που είχε καταβάσει ο ίδιος για να μετρά τα βήματα και τις θερμίδες που καίει κατά τη διάρκεια της ημέρας, έδειξε ότι τις κρίσιμες ώρες βρισκόταν εν κινήσει.
  3. Το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, που δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.
  4. Ο 32χρονος δεν είχε πειστικές απαντήσεις αναφορικά με το πώς κατάφερε να αποδεσμευτεί από τα σχοινιά με τα οποία τον είχαν δέσει οι ληστές και τελικά να τηλεφωνήσει ο ίδιος στην Αστυνομία.

Η αγκαλιά στη μητέρα της Καρολάιν

Φρίκιαστική μόνο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν.

Αν αποδειχθεί το γεγονός ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του δίπλα στο παιδί τους δεν το χωρά ο νους. Αυτό που εξοργίζει ακόμα περισσότερο είναι οι τραγικές προσπάθειες συγκάλυψης που δείχνουν το προφίλ ενός ψυχρού και αποφασισμένου ανθρώπου που δεν σταματάει σε τίποτα, ενώ γεννά πολλά ερωτηματικά.

Αφαίρεσε με ψυχραιμία τις κάρτες από τις κάμερες; Κρέμασε ο ίδιος τον σκύλο από τη σκάλα; Με τι θράσος σήμερα το πρωί παρεβρέθηκε στο μνημόσυνο της Καρολάιν και πως μπόρεσε να αγκαλιάσει σφιχτά τη μητέρα της λίγο πριν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ από τους αστυνομικούς;

δολοφονια γλυκα νερα

 

Πώς βρίσκει κάποιος το κουράγιο να μιλήσει σε δημοσιογράφους, λίγες μόνο ώρες μετά τη δολοφονία της συζύγου και μητέρας του παιδιού του; Δείτε τις πρώτες δηλώσεις που έκανε ο 32χρονος πιλότος μπροστά στις κάμερες:

«Μας έδεσαν ενώ τους είχαμε πει που ειναι τα χρήματα»

 

«Αρκετά πράγματα παρερμηνεύονται – Μιλήστε με την αστυνομία»

 

Ο επικήδειος του: «Με θλίβει που η κόρη μας δεν θα μάθει πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της»

Η κινηματογραφική περιγραφή

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ