Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βίντεο με τον 43χρονο λίγο πριν τη δολοφονία στη Χαλκίδα: «Παρενοχλούσε τον άντρα μου»

Δημοσιεύτηκε

στις

χαλκιδα δολοφονια 43χρονου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αδιευκρίνιστο είναι ακόμη το κίνητρο της άγριας δολοφονίας ενός 43χρονου ξυλουργού το πρωί στην Χαλκίδα. Τον άτυχο άνδρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έξω από το σπίτι του μια 39χρονη γυναίκα, ενώ η σύζυγός του θύματος έβλεπε από το μπαλκόνι.

Είναι λίγο πριν τις 8 το πρωί και η κάμερα κλειστού κυκλώματος καταγράφει τον 43χρονο άνδρα να βγαίνει από το σπίτι του και να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του. Ξαφνικά μια γυναίκα τον πλησιάζει και αρχίζει να τον μαχαιρώνει πισώπλατα μπροστά στα μάτια της συζύγου του που βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.




Ο 43χρονος επιχείρησε να διαφύγει η 39χρονη όμως συνέχιζε να τον μαχαιρώνει μέχρι που τον σκότωσε. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν σε εμβρυακή στάση με το μαχαίρι καρφωμένο στην αριστερή του ωμοπλάτη.

Η σύζυγός του από το μπαλκόνι – μάρτυρας της άγριας δολοφονίας του συζύγου της – άρχισε να ουρλιάζει και ενημέρωσε την αστυνομία.

«Ακούστηκαν κραυγές εδώ στη γειτονιά από μια γυναίκα αυτό που ακούσαμε ήταν ότι μια γυναίκα μαχαίρωσε έναν ανδρα αρχικά από την πίσω πλευρά…» εξηγεί μάρτυρας στην ΕΡΤ.

«Δεν υπήρχε ερωτική σχέση θύτη-θύματος»

Θύμα και δράστρια γνωρίζονταν από παλιά. Μάλιστα – σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος – η 39χρονη παρενοχλούσε τον 43χρονο και σκεφτότανε να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

«Είμαι συντετριμμένη ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο», δήλωσε η σύζυγος του θύματος. Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, κ. Θ. Τάρτης ανέφερε πως «δεν υπήρχε ερωτική σχέση θύτη – θύματος».

Η 39χρονη συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην ασφάλεια Χαλκίδας. Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε και η σύζυγος του θύματος για να καταθέσει όσα είδε.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η αστυνομία δέχθηκε το πρώτο τηλεφώνημα στις 7.55 από γειτόνισσα για το περιστατικό. 2 λεπτά μετά τις 8 άνδρες της ομάδας Δίας έφθασαν στο σημείο όπου αντίκρυσαν τον 43χρονο αιμόφυρτο και την 39χρονη δίπλα στη σορό, έχοντας αίμα στα ρούχα της. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε άμεσα στο σημείο.

Δίπλα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του θύματος, έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Τα ίχνη του αίματος είναι εμφανή στο αυτοκίνητο του θύματος εδώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δέχθηκε την πρώτη μαχαιριά από την 39χρονη.

Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: ertnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ