Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτός είναι ο 28χρονος που φυλάκιζε και βασάνιζε τη σύντροφό του στον Βόλο

Δημοσιεύτηκε

στις

αλβανός βόλος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα στοιχεία του 28χρονου Αλβανού, ο οποίος βασάνιζε την 22χρονη σύντροφό του στον Βόλο, έδωσαν στη δημοσιότητα τα Μέσα Ενημέρωσης της Αλβανίας.

Σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα, πρόκειται για τον 28 A.Κ.

Αλβανός Βόλος σπίτι κολαστήριο

Το σπίτι-κολαστήριο

Νέα στοιχεία για τη φρικιαστική υπόθεση στον Βόλο, όπου ένας 28χρονος είχε φυλακισμένη μέσα στο σπίτι για σχεδόν δύο χρόνια την 22χρονη σύζυγό του και το 2,5 ετών παιδί τους.
Το Mega έδειξε εικόνες από το σπίτι κολαστήριο στον Βόλο, με τα παράθυρα να είναι πάντα ερμητικά κλειστά όπως είπαν οι γείτονες, οι οποίοι αρκετές φορές άκουγαν φωνές.
Μάλιστα, ο 28χρονος είχε τοποθετήσει και ασύρματη κάμερα, προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις της συζύγου του, η οποία σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ έβγαινε μόνο στον κήπο, ενώ δεν είχε επικοινωνία άλλους ανθρώπους.




Γυναίκες έσωσαν την κοπέλα

Η σωτηρία της 22χρονης, η οποία στην κατάθεσή της φέρεται να είπε ότι έχει γλιτώσει πολλές φορές από τον θάνατο, ήρθε όταν προχθές το μεσημέρι οι φωνές της έκαναν τις γυναίκες της γειτονιάς να πάνε έξω από το σπίτι για να την προστατέψουν.
Όταν ο 28χρονος αντιλήφθηκε ότι θα τον περικυκλώσουν, χτύπησε σύμφωνα με το Mega μία γυναίκα που του είπε ότι δεν θα φύγει μέχρι να έρθει η αστυνομία.
Στη συνέχεια ο δράστης μπήκε στο σπίτι και φέρεται -όπως ανέφερε το κανάλι- να στραγγαλίζει την κοπέλα.
Τελικά ο 28χρονος συνελήφθη, ενώ οι περίπου 10 γυναίκες που πήγαν έξω από το σπίτι που ζούσε τον εφιάλτη η 22χρονη αγκάλιασαν την κοπέλα πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το χρονικό

Η 22χρονη γυναίκα ήρθε στον Βόλο το 2021 από την Αλβανία, μετά τον γάμο της με τον 28χρονο συντοπίτη της, έναν άνθρωπο σκληρό, «αγρίμι» και ποτέ δεν έμαθε να μιλά ελληνικά γιατί ποτέ δεν είχε επαφή με κανέναν άνθρωπο. Η ίδια και το παιδί της, που έζησε την κακοποίηση από την κοιλιά της μητέρας του, ζούσαν μέσα σε ένα κλειδωμένο σπίτι.

Με την άφιξή της από την Αλβανία στον Βόλο ο σύζυγος απαγόρευσε στην 22χρονη κάθε επαφή με τον έξω κόσμο και το σπίτι τους έμοιαζε ακατοίκητο. Την ξυλοκόπησε άγρια όταν έγινε γνωστό το φύλο του παιδιού γιατί δεν ήθελε κορίτσι και οι ξυλοδαρμοί ήταν η καθημερινότητα της 22χρονης.

Όταν γεννήθηκε το παιδί ζούσαν πέντε μήνες με κλειστά παντζούρια. Μητέρα και βρέφος δεν έβλεπαν το φως του ήλιου. Στην αυλή και μόνο στην αυλή τους επιτρεπόταν να βγουν, μετά από πέντε μήνες. Το ξύλο ήταν καθημερινό και ανελέητο και δεν επιτρεπόταν στη μητέρα ούτε να επισκεφθεί γιατρό για τα εμβόλια του παιδιού, ούτε να καλέσει γιατρό στο σπίτι. Τα ψώνια έκανε ο 28χρονος, που εργαζόταν ποτέ σε οικοδομή και πότε σε κτηνοτροφικές εργασίες.

Προχθές το βράδυ και ενώ η γυναίκα ούρλιαζε, αποφάσισε μετά από τα αλλεπάλληλα επεισόδια βίας και ξυλοδαρμών να κινητοποιηθεί η γειτονιά. Οι γείτονες πήγανε έξω από το σπίτι και χτυπούσαν τις πόρτες, ενώ κάλεσαν την αστυνομία. Μόλις ο 28χρονος κατάλαβε πως δεν επρόκειτο για απειλή άνοιξε την πίσω πόρτα για να το σκάσει και οι γείτονες τον σταμάτησαν και τον ακινητοποίησαν μέχρι να φτάσει το περιπολικό.

Την στραγγάλιζε

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι είδαν ένα ανθρώπινο κουβάρι σε μια γωνία. Ήταν η μητέρα με την δίχρονη κόρη της. Η μητέρα που είχε πάρει αγκαλιά το παιδί της ήταν μέσα στα αίματα και με σημάδια που παρέπεμπαν σε στραγγαλισμό. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και η γυναίκα με το παιδί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Η 22χρονη δεν ήξερε ελληνικά και με την βοήθεια ενός ομοεθνή της εξήγησε σε γιατρούς και αστυνομικούς ότι την πρόλαβαν λίγο πριν την δολοφονήσει με στραγγαλισμό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ