Το θρίλερ της υπόθεσης, «μπλέκεται» ακόμα περισσότερο, μετά τη μαρτυρία κυνηγών ότι μέχρι τις 16:00 το απόγευμα της επίμαχης μέρας, το αυτοκίνητό της δεν βρισκόταν στην παραλία. Ενώ στα βίντεο το αυτοκίνητό της έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και θα έπρεπε να είχε φτάσει στην παραλία το αργότερο μέχρι τις τρεις, οι κυνηγοί αποκαλύπτουν ότι τουλάχιστον μέχρι τις τέσσερις το απόγευμα που ήταν εκείνοι στο σημείο, το χρυσό αυτοκίνητο της 44χρονης δεν ήταν στην παραλία.

Έκανε παράκαμψη στη διαδρομή της και έφτασε εκεί αργότερα; Τι συνέβη και οι ώρες δεν «κολλάνε»; Αν προσδιοριστεί ακριβώς η ώρα θανάτου, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών, ίσως να πέσει φως στην μυστηριώδη αυτή υπόθεση. Μια υπόθεση που συγκλονίζει την Δυτική Ελλάδα αλλά και όλη τη χώρα.

Ακόμα δεν έχει βρεθεί το κινητό της 44χρονης

Άλλο ένα στοιχείο που οδηγεί τις αρχές προς το ενδεχόμενο της δολοφονίας, είναι το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί το κινητό της γυναίκας. Το είχε μαζί της όταν έφυγε από το σπίτι και μάλιστα, είχε μιλήσει από το κινητό της με την κόρη της, λίγο πριν εξαφανιστεί. Της είχε πει ότι δε θα αργήσει να γυρίσει…

Πάντως, η οικογένεια της 44χρονης επιμένει ότι η γυαναίκα αποκλείεται να αυτοκτόνησε γιατί δεν είχε προβλήματα, ήταν ευκατάστατη, πρόσχαρη και αγαπητή σε όλη την περιοχή. Αυτό που ζητούν οι δικοί της άνθρωποι και πιο πολύ απ΄όλους τα τρία παιδιά της, είναι να πέσει φως στην υπόθεση. Κάνουν λόγο για δολοφονία και ζητούν να βρεθούν οι ένοχοι.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Πηγή: Star

newsit.gr